Send forespørgsel

Nick Horup

Nick Horup er uddannet journalist og fungerer i øjeblikket som redaktionschef på TV2 Østjylland. Det der dog gjorde ham mest kendt, var da han fulgte Morten og Peter med Downs Syndrom over en lang årrække i ”Gak Gak”-serien.

Ønsker du at booke Nick Horup til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nick Horup.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nick Horup

Hvad betyder det at være normal? Kan man overhovedet definere det? Nick Horup har selv undersøgt begrebet i den prisbelønnede dokumentarserie, der følger Morten og Peter i deres liv med Downs Syndrom. Danmark stiftede første gang bekendtskab med ”Er jeg da helt gak … mor?”, hvor lune Nick Horup kom med i lommen på Morten og Peter.

Både Nick og Danmark har fulgt makkerparret i over 15 år, der vendte retur med flere dokumentarer – f.eks. ”Morten og Peter vender tilbage” fra 2002 og ”Morten og Peter i Dublin” fra 2003 og senest, hvor de mødte statsministeren i ”Morten og Peter – Stjernerne på vej”.

Gennem dokumentarserien er Nick – sammen med samtlige seere – blevet både inspireret, udfordret på deres fordomme og har fået øjnene op på en helt ny måde. Af samme årsag modtog Nick Horup Hadsten Højskole Prisen i 2008 med begrundelsen, at han “formåede at ændre på mange danskeres holdninger til det at være anderledes.” Samme følelser og samme horisontudvidelse bygger han videre på i sit foredrag ”Hvem er gak-gak?”, der også baseres på programmerne.

Nick Horup er kendt fra

  •  Morten og Peter – Stjernerne på vej (2013), TV2
  • Gak Gak i køkkenet (2006), TV2
  • Morten og Peter i Dublin (2003), TV2
  • Morten og Peter vender tilbage (2002), TV2
  • Ikke helt gak! (2000), TV2
  • Er jeg stadig gak-gak? (1995), TV2
  • Er jeg da helt gak…mor? (1991), TV2

Book Nick Horup

Book et foredrag med Nick Horup ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.