Send forespørgsel

Nicolai Moltke-Leth

Danmarks svar på en actionmand, Nicolai Moltke-Leth, der både er jægersoldat, bjergbestiger og klar på enhver slags udfordring, er også aktuel med flere foredrag samt som idémand på effektive kurser for unge.

Ønsker du at booke Nikolai Moltke-Leth til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nikolai Moltke-Leth.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth er en initiativrig foredragsholder, der ved lidt om det at kæmpe. Som både tidligere jægersoldat, bjergbestiger og deltager i Paris – Dakar-bilrally, har Nicolai gennemgået store styrkeprøver og for alvor lagt arbejde i at nå sine drømme. Nicolai Moltke-Leth elsker udfordringer, og lader sig sjældent styre af begrænsninger. Han har udfordret sig selv i det, de færreste tør drømme om.

Derfor er han også en oplagt foredragsholder, hvis man mangler et nyt indspark til f.eks. mere motivation og en mere positiv livsindstilling – to egenskaber, som Nicolai virkelig har udfordret og lært at kende i sit hverv. Nicolai Moltke-Leth tilbyder følgende foredrag: ”Kys den gamle verden farvel”, ”Motivation og arbejdsglæde”, ”High performance team: vejen til bedre resultater”, ”Personligt lederskab: fundamentet for et godt liv” og ”Bliv en bedre forælder og skab en gladere familie.” Nicolai kan også engageres på engelsk samt målrette sit foredrag til den enkelte virksomhed.

Nicolai Moltke-Leth er kendt fra

  • True North, kurser for unge, grundlægger
  • Et glimt af sjælen (2005), Gyldendal
  • Jo, du kan – elitesoldat i jægerkorpset (1996), Aschehoug

Book Nicolai Moltke-Leth

Book et foredrag med Nicolai Moltke-Leth ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Nicolai kan også engageres på engelsk.