Send forespørgsel

Nikolaj Kirk

Stjernekok, foredragsholder, TV-vært, naturelsker og forfatter. Nikolaj Kirk er det hele – og lidt til. Senest har vi kunnet opleve Nikolaj i det succesfulde, populære TV-program ”Nak og Æd” på DR2.

Ønsker du at booke Nikolaj Kirk til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nikolaj Kirk.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er en nytænkende, alternativ kok, der henter inspiration i naturen, i andre kulturer og generelt i verden omkring os. Han er kendt fra adskillige TV-programmer, hvor han med sin unikke og spændende stil bliver brugt som både ikon, forfatter og vært. Nikolaj har mange års TV-erfaring og er vant til at fange publikum bag skærmen. Han har rejst verden rundt og mødt en masse forskellige mennesker og personligheder.

Nikolaj Kirk brænder ikke kun for maden, men også for både oplevelserne og at bringe høj kvalitet ind i det kulinariske univers. Derfor er han en oplagt foredragsholder til netop jeres event. Nikolaj Kirk er lige nu aktuel med foredragene ”Gastronomisk opdagelsesrejse”, ”Fødekvalitet og bæredygtighed” og ”Mad og Kunst”. Foredragene kan også skræddersyes så det passer til jer. Glæd dig til et foredrag med Nikolaj Kirk.

Nikolaj Kirk er kendt fra

  • Nak & Æd (2010-2016), DR2
  • Beretninger fra fremmede køkkener (2013), Gyldendal
  • Grønt Grundkøkken (2012), Politikens Forlag
  • Årets Livsstilsprogram (2012), TV-Festival
  • Årets DR-program (2011), for Nak & Æd
  • Go’ Morgen Danmark (1996-2008), fast kok

Book Nikolaj Kirk

Book et foredrag med Nikolaj Kirk ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.