Send forespørgsel

Nils Villemoes

Nils Villemoes er, udover at være aktuel foredragsholder og forfatter om ledelse, også tidligere lektor ved Institut for Organisation og Ledelse på Århus Handelshøjskole.

Ønsker du at booke Nils Villemoes til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nils Villemoes.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nils Villemoes

”Ledere burde været udstyret med et bakspejl” fortæller Nils Villemoes, der bedst kan betegnes som en fuldblods foredragsholder. Nils Villemoes er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi og har gjort det til en levevej gennem sine foredrag og bøger. Med Nils som foredragsholder får du en engageret ildsjæl, der brænder for sit fag og har meget på hjerte. Ikke mindst ejer Nils en kæmpe erfaring i forhold til at holde foredrag og snakke til både større og mindre forsamlinger.

Nils Villemoes er en både inspirerende, levende og humørfyldt foredragsholder, der leverer spændende info og betragtninger på den mest underholdende måde. Nils Villemoes er aktuel med foredraget ”BØVL”.

Nils Villemoes er kendt fra

  • Imidlertid (2003), Forlaget Systime
  • På forkant (1993), Forlaget Systime
  • Paradoksernes Paradis (1991), Gads Forlag
  • Ledelse på dansk (1986) Forlaget Systime

Book Nils Villemoes

Book et foredrag med Nils Villemoes ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.