Ove Dahl

Ove Dahl

Foredragsholder l Tidligere drabschef l Forfatter

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Ove Dahl:

Om Ove Dahl:

Vi kender ham fra TV og de store drabssager som “Drabschef Ove Dahl, Københavns Politi”, der fortæller sidste nyt fra efterforskningen. Vi har senest set ham på Kanal 5 sammen med Kurt Kragh i ‘Profil af en morder’ og har vi også kunne opleve ham med bogen “Drabschefen” der er et nærgående portræt af Københavns Politis velkendte ansigt, Ove Dahl.

Ønsker du at booke Ove Dahl til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Ove Dahl.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Ove Dahl

Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Nu fortæller han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Blandt andet sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab.

I alle sagerne har Ove Dahl været på pletten. Publikum får et ærligt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige. For hvordan er det at være ægtefælle og ven til den tidligere drabschef, og hvordan reagerede den professionelle Ove Dahl på det personlige plan, når han stod over for at skulle efterforske endnu en grusom forbrydelse? Ove Dahl tilbyder lige nu foredraget ”Drabschefen – nye sager”, der er baseret på hans bog af samme navn.

 • ”En spændende hårrejsende aften med en levende foredragsholder.” – Skjern Kulturcenter
 • ”Han er en blændende og naturlig fortæller, og gør det med respekt for de mange sårbare sager. Vi har fået så mange roser tilbage fra vores gæster.” – Fuglsangcentret

Ove Dahl er kendt fra

 • Profil af en morder (2018), Kanal  5
 • Drabscheferne: De største sager (2016)
 • Drabschefen – nye sager (2012), JP/Politikens Forlag
 • Københavns Politi, Drabschef

Book Ove Dahl

Book et foredrag med tidligere Drabschef Ove Dahl ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Foredrag med Ove Dahl

 • Kom med bag facaden på bestselleren fra 2012 ”Drabschefen – nye sager”, som dette foredrag er baseret på. Bogen blev revet væk fra hylderen og omhandlede Ove Dahls skildring af efterforskningsarbejdet ved de mest opsigtsvækkende mord, han har stået i spidsen for at opklare. Ove Dahl beskriver en række sager, der har domineret i medierne, og hvis råhed og brutalitet har gjort et stærkt indtryk på den garvede efterforskningsleder. Bl.a. fortæller Ove Dahl i bogen om opklaringen af drabet på en norsk stewardesse på SAS-hotellet i København, om hue-mordet, hvor en ung mand bliver slået ihjel på Strøget, fordi han ikke ville af med sin hue og om Amagermand-sagen, hvor en 45-årig familiefar blev sigtet og dømt for 7 voldtægter og 2 mord.

  I Danmark bliver der hvert år i gennemsnit begået 60 drab, og 10 – 12 af dem bliver begået i tidligere Københavnske drabschef, Ove Dahls område. Med udgangspunkt i bogen “Drabschefen” skildrer Ove Dahl i foredraget sit liv og arbejde.

  Ove Dahl gik på pension i sommeren 2011 efter 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 år som drabschef i Københavns Politi.

 • De to drabschefer Ove Dahl og Kurt Kragh har informationer, som kun de to kender til. De to mænd har massere af historier og fortællinger fra nogle af de største mordsager vi har haft gennem tiden, bl.a. Amagermanden.
  Til foredraget vil man møde to af landets mest respekteret drabsefterforskere, som bl.a. vil forklare om de syv motiver til en forbrydelse: jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme.

 • Ove Dahl er tidligere drabsefterforske, og har mange historier og oplevelser om mord og ultimative forbrydelser med i bagagen. Ove har været med til at se det mest og det værste, og det vil han give sit publikum et indblik i til sit hårrejsende foredrag.
  Man kommer med i Ove Dahls univers som drabschef både på det professionelle og personlige plan.

 • Ove Dahl og Sara Blædel beskæftiger sig begge inde på samme område, dog på to forskellige niveauer.
  Forfatter Blædel og drabschef Ove Dahl har brugt hinandens hjælp, da Dahls hjalp med at opbygge Blædels fiktive hovedperson Louise Rick, hvilket var med til at hende til bestseller-forfatter.
  Et spændende og underholdende foredrag med to personer, der har blandet virkeligheden sammen med fiktive historier.

Det siger de om Ove Dahl:

 • .

  "Ove Dahl var fremragende og tryllebandt publikum i en god times tid med sine spændende historier "

  Danske Andelskassers Bank
 • .

  "Vi havde en fantastisk aften! Ove Dahl tog salen med storm. "

  Silkeborg Bibliotekerne

Book Ove Dahl

Send os en uforpligtende forespørgsel på Ove Dahl og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.