Send forespørgsel

Ove Dahl

Vi kender ham fra TV og de store drabssager som “Drabschef Ove Dahl, Københavns Politi”, der fortæller sidste nyt fra efterforskningen. Senest har vi også kunnet opleve ham med bogen “Drabschefen” der er et nærgående portræt af Københavns Politis velkendte ansigt, Ove Dahl.

Ønsker du at booke Ove Dahl til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Ove Dahl.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Ove Dahl

Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Nu fortæller han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Blandt andet sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab.

I alle sagerne har Ove Dahl været på pletten. Publikum får et ærligt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige. For hvordan er det at være ægtefælle og ven til den tidligere drabschef, og hvordan reagerede den professionelle Ove Dahl på det personlige plan, når han stod over for at skulle efterforske endnu en grusom forbrydelse? Ove Dahl tilbyder lige nu foredraget ”Drabschefen – nye sager”, der er baseret på hans bog af samme navn.

  • ”En spændende hårrejsende aften med en levende foredragsholder.” – Skjern Kulturcenter
  • ”Han er en blændende og naturlig fortæller, og gør det med respekt for de mange sårbare sager. Vi har fået så mange roser tilbage fra vores gæster.” – Fuglsangcentret

Ove Dahl er kendt fra

  • Drabschefen – nye sager (2012), JP/Politikens Forlag
  • Københavns Politi, Drabschef

Book Ove Dahl

Book et foredrag med tidligere Drabschef Ove Dahl ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.