Partymaskinen

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Partymaskinen:

Om Partymaskinen:

Få gang i fødderne og forbered dig på noget af et party med Partymaskinen, der kan bookes til netop dit event eller arrangement.

Ønsker du at booke Partymaskinen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Partymaskinen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Partymaskinen

Der er ingen undskyldning for ikke at komme på dansegulvet, når Partymaskinen går i gang. De fire konservatorieuddannede musikere spiller og synger helt utroligt, og frem for alt, trykker de den af! Så her er dansemusikken ikke bare en behagelig lydkulisse, nej – orkesteret sørger virkelig for at musikken kommer ud over scenekanten og går i fødderne på publikum.

Partymaskinen består af professionelle og rutinerede musikere, der har spillet i utallige sammenhænge. Repertoiret består af både nutidige og ældre hits, et medley af musikalske højdepunkter fra de sidste tre årtier. Bandet kommer grundigt omkring musikhistoriens milepæle, og det vil uden tvivl være noget for enhver smag. Hør bl.a. hits fra The Beatles, Thomas Helmig, Big Fat Snake, Robbie Williams, Gasolin, Tom Jones, Elvis, Bryan Adams, Bob Marley, Bruce Springsteen, Eric Clapton og mange andre.

Bandet er meget erfarne på scenen og skal nok sørge for, at dansegulvet bliver fyldt. Lad Partymaskinen stå for den musikalske underholdning, og publikum vil få en hel unik live koncert. Bandet kan også udvides med to korpiger og yderligere med en hornsektion.

Book Partymaskinen

Book en koncert med Partymaskinen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Partymaskinen

Partymaskinen har spillet med flere af de helt store stemmer på den danske musikscene – det tæller bl.a. Lis Sørensen, Anders Blichfeldt, Festmaskinen og Annette Heick. Dertil har de skabt godt stemning og smil med deres sikre performance for både større og mindre virksomheder og selskaber.

Bandet består af 4 garvede og dygtige gutter, der ikke er til at stoppe, når først partymaskinen er sat i gang. De er klar til at spille og give gode oplevelser til både fødselsdage, firmafester, bryllupper, julefrokoster og hvad der ellers måtte være af arrangementer.

Bandet består af Rasmus Hedeboe, der er sanger og spiller på guitar, Anders Rose på keyboard og vokal, Henrik Pedersen på bas og vokal og ikke mindst Jacob Mygind på trommer.

Videoer med Partymaskinen:

Book Partymaskinen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Partymaskinen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.