Send forespørgsel

Pernille Aalund

Pernille Aalund er talkshow-vært, forfatter, en yderst dygtig forretningskvinde og ikke mindst en inspirerende foredragsholder. Pernille Aalund er et forbillede for mange kvinder, og har i gennem sine år i søgelyset, delt ud af gode råd om karriere, kærlighed og krop.

Ønsker du at booke Pernille Aalund til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Pernille Aalund.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Foredrag med Pernille Aalund

Pernille Aalund er aktuel med foredragene “Det ægte liv – et foredrag om tro, lykke og livsvalg” og “Hvordan har du valgt, at lede dit eget liv?”.

Pernille Aalund, er det ikke hende fra … ?

  • Chefredaktør på Magasinet Q
  • Studievært på TV3s talkshows Mænd Ingen Adgang og Pernilles Univers
  • “Hvad du ønsker, skal du få – en succesguide for kvinder” (2006), Aschehoug
  • “10 kilo, 10 uger” (2003), Ekstra Bladets Forlag
  • “Andre veje – en bog fra oestrogen.dk” (2003), Ekstra Bladets Forlag
  • “Slanke ABC – en bog fra oestrogen.dk” (2002), Ekstra Bladets Forlag
  • “Syv Qvinder” (2001), Lindhardt & Ringhof
  • “Hvor meget kan man dø på en nat?” (2000), Møntergården

Book Pernille Aalund

Book et foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Mere om Pernille Aalund

Pernille Aalund har skrevet en lang række bøger og i årevis var hun kendt for sine talkshows, Magasinet Q og en række andre initiativer med kvinder som omdrejningspunktet. Senere blev hun direktør i Aller koncernen. Først for alle deres magasiner, derefter med ansvaret for deres globale og digitale innovation. I dag arbejder hun med værdibaseret formidling og skriver fra sit hjem i Ledøje.

Pernille kan også opleves sammen med partneren Kim Boye, med deres fælles foredrag “Parforhold”. “Parforhold” handler om at få det meste ud af sine muligheder og kræfter, få greb om sine drømme og de evigt skiftende kønsroller. Pernille Aalund og Kim Boye tager greb om livet og forsøger at nå til en forståelse af de mekanismer, som på godt og ondt kendetegner den moderne mand og kvinde.

Du kan læse mere om “Parforhold” her