Pernille Aalund

Foredragsholder I Forfatter

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Pernille Aalund:

Om Pernille Aalund:

Pernille Aalund er talkshow-vært, forfatter, en yderst dygtig forretningskvinde og ikke mindst en inspirerende foredragsholder. Pernille Aalund er et forbillede for mange kvinder, og har i gennem sine år i søgelyset, delt ud af gode råd om karriere, kærlighed og krop. Pernille har serien “10 taler”, hvor hun kommer ind på emner som kærlighed og frygt.

Ønsker du at booke Pernille Aalund til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Pernille Aalund.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Foredrag med Pernille Aalund

Pernille Aalund er blandt andet aktuel med foredragene “Det ægte liv – et foredrag om tro, lykke og livsvalg” og “Hvordan har du valgt, at lede dit eget liv?”.

Pernille Aalund, er det ikke hende fra … ?

 • Chefredaktør på Magasinet Q
 • Studievært på TV3s talkshows Mænd Ingen Adgang og Pernilles Univers
 • “10 taler om at give sig selv et nyt liv” (2017), People’s press
 • “Svøm, tænk, spis, elsk” (2016), People’s press
 • “10 taler om kærlighed” (2016), People’s press
 • “10 taler om at slippe frygten” (2016), People’s press
 • “10 taler om at turde være sig selv” (2016), People’s press
 • “Hvad du ønsker, skal du få – en succesguide for kvinder” (2006), Aschehoug
 • “10 kilo, 10 uger” (2003), Ekstra Bladets Forlag
 • “Andre veje – en bog fra oestrogen.dk” (2003), Ekstra Bladets Forlag
 • “Slanke ABC – en bog fra oestrogen.dk” (2002), Ekstra Bladets Forlag
 • “Syv Qvinder” (2001), Lindhardt & Ringhof
 • “Hvor meget kan man dø på en nat?” (2000), Møntergården

Book Pernille Aalund

Book et foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Mere om Pernille Aalund

Pernille Aalund har skrevet en lang række bøger og i årevis var hun kendt for sine talkshows, Magasinet Q og en række andre initiativer med kvinder som omdrejningspunktet. Senere blev hun direktør i Aller koncernen. Først for alle deres magasiner, derefter med ansvaret for deres globale og digitale innovation. I dag arbejder hun med værdibaseret formidling og skriver fra sit hjem i Ledøje.

Pernille kan også opleves sammen med partneren Kim Boye, med deres fælles foredrag “Parforhold”. “Parforhold” handler om at få det meste ud af sine muligheder og kræfter, få greb om sine drømme og de evigt skiftende kønsroller. Pernille Aalund og Kim Boye tager greb om livet og forsøger at nå til en forståelse af de mekanismer, som på godt og ondt kendetegner den moderne mand og kvinde.

Foredrag med Pernille Aalund

 • En humoristisk, rørende, ærlig og direkte pep-talk til kvinder om at vende skuden og sejle mod nye horisonter. Om at ændre sit liv og i sidste ende… ende med at få det man ønsker sig.

  Dette foredrag tilpasses målgruppen. Kan skræddersyes så det passer til kvindenetværk, men er også velegnet som en motiverende peptalk til virksomheder.

   

 • Vi lever midt i en ’bundlinjekultur’; der er fokus på resultater fremfor mennesker og dette selvom en lang række undersøgelser peger på, at vi burde begynde et helt andet sted:

  Man kunne med fordel spørge en hvilken som helst leder: Hvordan har du valgt at lede dit eget liv?

  Hvordan får du dine børn til at blomstre – din ægtefælle?

  De fleste af os bærer svarene på de fleste spørgsmål under eget hjerte. Men vi bliver nødt til at begynde den indre dialog rigtigt og det første og mest relevante spørgsmål kunne være: Hvordan vil du gerne have, at dette skal ende?

   

  Velkommen til et foredrag om ledelse set fra et helt andet perspektiv: Du og dit eget liv!

  Hvordan når du i mål med dine egne ambitioner og hvordan får du forløst de tanker og længsler som dine kollegaer og ansatte sidder med?

 • Hvordan skaber man en innovativ kultur i sin virksomhed? Få de bedste tips til at gennemføre innovation – fra ide til færdigt, nytænkende produkt. De 12 redskaber samler erfaringer fra et langt liv som entreprenør og konceptudvikler i de nordiske lande med erfaringerne fra jobbet som innovationsdirektør hos Aller Media, hvor fokus var global innovation. Foredraget beskriver alle de nødvendige processer fra ideopsamlingen til det færdige produkt. Hvordan man sikrer innovationen en plads øverst på virksomhedens dagsorden, inspirerer medarbejderne– og hvad man kan lære af de projekter, der ikke lykkes.

 • Med 30 års erfaring i at nå et publikum og med at motivere og inspirere blandede medarbejdergrupper er Pernille Aalund en garvet kommunikatør. Moderne ledere skal kommunikere deres budskaber, tanker, mål og metoder ud til en lang række forskellige målgrupper: Medarbejdere, presse, samarbejdspartnere og investorer. Det er svært at få så mange forskellige grupper i tale – men det er nødvendigt. Lige fra årene som studievært til rollen som lidenskabelig idemager og ophavskvinde bag den første store, danske kvindeportal ”Oestrogen.dk”, den nytænkende ”Magasinet Q” og universet ”Primetime Kvinder” har kommunikation været i centrum for Pernilles arbejde.

 • Hvordan finder man de bedste ideer, skærer de bedste historier, føder en gribende stemning og får debatten til at rulle? Det er det, der skal til, når en redaktion skal nå sine brugere med historier, der bevæger og rører os. Pernille har udviklet og stået i spidsen for tv-programmer, trykte magasiner, radioprogrammer og webmedier. Hun sætter altid slutbrugeren i centrum og har sin helt egen proces for udvikling af stærke, sælgende historier og budskaber. I dette foredrag fortæller hun om de processer og tanker, der ligger bag succeserne. Foredraget er et mix af brugbare metoder, anekdoter og resultater – alt sammen med fokus på, hvordan man nærer og fremelsker et engageret, struktureret og kreativt redaktionelt miljø.

 • Pernilles populære foredrag om fravalg, tilvalg og fokus giver 10 værktøjer til et liv uden begrænsninger. Kend dine drømme, udstik en retning, se målet, lav en plan og få det liv, du drømmer om. Ved hjælp af 10 enkle redskaber kan du skabe dig et rum til at føre dine drømme ud i livet – privat og på arbejde. Foredraget er et humoristisk og kærligt spark til kvinder i alle aldre. ”Hvorfor lade dig nøje? Du har den råstyrke, der skal til, for at skabe dig det liv, du drømmer om. Jeg ved det, for jeg ved, hvordan det føles at tøve – og hvor godt det føles at opfylde mine drømme.”

 • For nogle år siden trådte Pernille Aalund frem og erkendte offentligt, at hun har diagnosen Aspergers. Foredraget er en beretning om et liv præget af udfordringer, men også en beretning om de styrker, der følger med. Dette foredrag er en personlig fortælling om en rejse. Om at leve med tunnelsyn, grænseløs ærlighed, isolation, ensomhed, smerte og social fobi – og om, at det alt sammen kan vendes til noget positivt. Foredraget er krydret med personlige historier og opridser desuden en række praktisk redskaber, som kan lette livet med Aspergers. ”Der kom til at gå mange år, før jeg skulle forstå, at den mavepine jeg altid fik ved udsigten til den næste fest, mine rystende fingre og den dundrende hovedpine ikke skyldtes et øjebliks lune eller en egoistisk personlighed. Jeg ville jo så gerne, men når det kom til stykket, kunne jeg bare ikke. Og det blev med årene så grelt, at det tog op til flere dage at komme mig efter et bryllup eller en barnedåb. Jeg er bare sådan en, der samler alle informationer op – hele tiden. Og bruger timer på at knække problemstillinger ... andres liv blev mit liv, og jeg måtte handle på alt, hvad der kunne handles på. Min hjerne kogte over.”

 • Kvindeliv i balance.
  Livet igennem er det muligt at få en krop, der føles stærkere, fungerer bedre og ser forrygende ud. Din alder er ingen hindring, hvis du har kroppen med dig og ikke lader dig begrænse af forventninger, normer og dårlige vaner. Uanset, hvem du er, er mulighederne mange. Få de bedste råd til træning, kost og livsstil af Pernille Aalund, som livet igennem har kastet sig ud i alverdens former for motion og diæter. Med stor humor deler Pernille Aalund ud af alt det, hun har lært om at passe på sin krop. Foredraget kan evt. holdes i samarbejde med 29-årige Ida Sefland, dansk, nordisk og europæisk mester i Women’s Physique. (Ida kan også bookes individuelt). ”Vores krop kan betragtes som et tempel. En helligdom ladet med værdier og konsekvens. Hvis du holder dit tempel rent og ubesmittet, vil det kvittere med ro, fornyelse og energi. Hvis det er dine tanker, der sætter den endelige dagsorden for dit liv, er det din kost og din levevis generelt, der sætter dagsordenen for din krop. Du bliver dine tanker. Dit liv former sig efter de billeder, du har malet på indersiden af dine øjne. På samme måde bliver din krop det, du spiser og det du udsætter den for eller begaver den med.”

Det siger de om Pernille Aalund:

 • .

  "Til årets medlemsjulefrokost havde FTFa inviteret Pernille Aalund til at holde oplæg om årets emne ; ”Kunsten at turde fejle”. Pernille leverede en meget inspirerende personlig fortælling og et klart budskab om at gribe chancerne i livet og turde fejle, falde og rejse sig igen. Pernille selv er et levende bevis på at turde og ikke mindst turde være sig selv. Det var et oplæg med både udsyn og indsigt -et hjertevarmt, humoristisk og motiverende indspark til os alle. Kan varmt anbefales! "

  FTFa

Book Pernille Aalund

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pernille Aalund og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.