Pernille Højmark

Sanger I Solist

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Pernille Højmark:

Om Pernille Højmark:

Dansedarling, forfatter, sanger, skuespiller, sweetheart og foredragsholder. Dygtige Pernille Højmark kan bookes med en solooptræden til netop dit arrangement.

Ønsker du at booke Pernille Højmark til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Pernille Højmark.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Pernille Højmark

Efter 27 år med Sweethearts og 7 år med henholdsvis ”Solitudevej” og ”Det Røde Hav”, springer Pernille Højmark ud som solist. Materialet er et udvalg af egne favoritter med fortolkninger af Sebastian, Medina, Gasolin, Benny Andersen, Nik & Jay, Leonard Cohen m.fl. samt helt nyskrevne sange. Repertoiret giver publikum en oplevelse, hvor man kan lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse.

Kort sagt – en aften i selskab med entertaineren, historiefortælleren og sangeren Pernille, som vi kender og bedst kan lide hende.

Pernille backes op af et særdeles kompetent 4 mands orkester ”The Boys in the Band”.

Kapelmester Peter Michael på keyboards, Lars Fabiansen på guitar, Anders Pedersen på trommer og Tore Hauge på bas.

Pernille Højmark er kendt fra:

– Vild med Dans (2009), TV2

– Krøniken (2004-2007)

– En kort en lang (2001)

– Tusindfryd (1998)

– Taxa (1996)

– Sort Høst (1993)

– Drengene fra Sankt Petri (1991)

Book Pernille Højmark

Book en koncert med Pernille Højmark ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Pernille Højmark

Pernille Højmark fik sit folkelige gennembrud med filmen ”Superdame” i 1991. Pernille blev færdiguddannet som skuespiller fra Århus Teater i 1983. En lang række teaterroller blev det til op igennem firserne og halvfemserne på Gladsaxe Teater, Det Kongelige Teater, Det Danske Teater, Folketeatret m. fl. Desuden har hun brilleret i en række filmroller i bl.a. ”En gang Strømer”, ”Flamberede Hjerter”, ”Sirup” og ”Himmel og Helvede”. Det hele kulminerede med en Bodil for bedste i birolle i 1993 i ”Sort Høst”.

I DR1’s store succes ”Taxa”, cementerede Pernille sit image som Folkets Datter og ramte igen plet i TV-serien ”Krøniken” fra 2004.

Pernille startede i 1988, sammen med Kim Kidholm, festorkesteret Sweethearts. Det er blevet til 9 albumudgivelser og 1500 koncerter igennem 27 år. Pernille har som sanger også medvirket på adskillige støtteudgivelser, bl.a. ”Hvor små vi er”, der modtog 13 gange platin og indsamlede et betydeligt beløb til tsunamiofrene i Sydøstasien.

Pernille har de senere år været på 2 succesturneer med ”Solitudevej”, som er et udvalg af revyviser fra revyernes guldalder.

Pernille debuterede som forfatter med bogen ”Sande Løgne” i 1998 og udgav senere biografien ”Først nu forstår jeg intet” fra 2013. De senere par år er Pernille desuden blevet en populær foredragsholder.

Book Pernille Højmark

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pernille Højmark og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.