Peter & De Andre Kopier

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Peter & De Andre Kopier:

Om Peter & De Andre Kopier:

Savner du også de store Gasolin’-hits, så er Peter & De andre Kopier helt klart et oplagt valg til at give samme stemning med de mange velkendte numre.

Ønsker du at booke Peter & De Andre Kopier til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter & De Andre Kopier.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter & De Andre Kopier

Alle troede, at hele verden ville gå i stå, da Gasolin’ lukkede og slukkede i 1978. Men nej, 40 år efter lever musikken stadig videre i Danmarks bedste Gasolin’ show med Peter & De Andre Kopier, der i 2013 kunne fejre 20 år på bagen som ét af Danmarks mest efterspurgte kopiorkestre.

Luftguitaren bliver rusket til Strengelegen. Der er altid gang i Rabalderstræde. Langebro er stadig lang en tidlig mandag morgen, og Smukke Charlie drøner Deruda’ på sin Harley. Siden 1993 har Peter & De Andre Kopier med største glæde, respekt og kærlighed holdt festen kørende. Der er bal og gang i den, når Kopierne går på scenen – i hallen, på kroen, på stadion. At løse billet til en koncert med Peter & De Andre Kopier er som at løse en returbillet til 70’erne. Det er næsten som at være der selv. Det er et super-nostalgisk genhør med de gode gamle Gas-hits, ingen skandinav nogensinde glemmer.

Gennem tiden har Kopierne spillet for små 2 millioner nostalgikere landet over, fordelt på cirka 2000 koncerter.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid. Man kan stadig på 20. år – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’… Så tror du det er løgn!”

Book Peter & De Andre Kopier

Book en koncert med Peter & De andre Kopier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Peter & De Andre Kopier

Bandet blev stiftet i 1993 og lige siden har de bragt Gasolin’-hits- og stemning til et hav af arrangementer og fester. Oplev de største hits fra Kim Larsens solo-karriere samt et ordentligt Gasolin’-skud i form af en gennemført fantastisk performance fra Peter & DeAandre Kopier. Bandet kan bookes til alle slags events.

Book Peter & De Andre Kopier

Send os en uforpligtende forespørgsel på Peter & De Andre Kopier og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.