Send forespørgsel

Peter Langdal

Peter Langdal er tidligere teaterinstruktør og teaterchef på et af Skandinaviens mest toneangivende teatre: Betty Nansen Teatret i København. I 2015 udkom biografien ”Jeg, Peter – et portræt af Peter Langdal”.

Ønsker du at booke Peter Langdal til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Langdal.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Langdal

Peter Langdal har gennem de seneste år vist teater af meget høj international klasse, hvilket har gjort ham til én af Nordens mest eftertragtede instruktører. Peter Langdal har taget livtag og blæst nyt liv i alle de store inden for den klassiske dramatik: Shakespeare, Ibsen, Moliere, Tjekov, Goethe, Holberg m.fl. og har iscenesat ny dramatik, musicals og alverdens eksperimenterende forestillinger. Udover at være tidligere instruktør på Betty Nansen Teatret og forfatter, er Peter Langdal også en medrivende, levende og fantastisk foredragsholder med emner som ledelse, teater og kreativitet

Et foredrag med Peter Langdal er baseret på de mange erfaringer han har gjort sig som instruktør. Som tilhører vil man derfor opleve en foredragsholder og personlighed, der kender sit område til fulde. Peter Langdals aktuelle foredrag er ”Hvordan får du som kreativ leder dine medarbejdere til at yde det optimale?” og ”Teater”.

Peter Langdal er kendt fra

  • Jeg, Peter – et portræt af Peter Langdal (2015)
  • Familien (2014), Gyldendal Business
  • Teaterdirektør (1992-2015), Betty Nansen Teater

Book Peter Langdal

Book et foredrag med Peter Langdal ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.