Peter Langdal

Foredragsholder l Tidligere teaterdirektør

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Peter Langdal:

Om Peter Langdal:

Peter Langdal er tidligere teaterinstruktør og teaterchef på et af Skandinaviens mest toneangivende teater: Betty Nansen Teatret i København. I 2015 udkom biografien ”Jeg, Peter – et portræt af Peter Langdal”.

Ønsker du at booke Peter Langdal til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Langdal.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Langdal

Peter Langdal har gennem de seneste år vist teater af meget høj international klasse, hvilket har gjort ham til én af Nordens mest eftertragtede instruktører. Peter Langdal har taget livtag og blæst nyt liv i alle de store inden for den klassiske dramatik; Shakespeare, Ibsen, Moliere, Tjekov, Goethe, Holberg m.fl, og har iscenesat ny dramatik, musicals og alverdens eksperimenterende forestillinger.
Udover at være tidligere instruktør på Betty Nansen Teatret, og forfatter, er Peter Langdal en medrivende, levende og fantastisk foredragsholder med emner som ledelse, teater og kreativitet.

Et foredrag med Peter Langdal er baseret på de mange erfaringer han har gjort sig som instruktør. Som tilhører vil man derfor opleve en foredragsholder og personlighed, der kender sit område til fulde. Peter Langdals aktuelle foredrag er ”Hvordan får du som kreativ leder dine medarbejdere til at yde det optimale?” og ”Teater”.

Peter Langdal er kendt fra

 • Jeg, Peter – et portræt af Peter Langdal (2015)
 • Familien (2014), Gyldendal Business
 • Teaterdirektør (1992-2015), Betty Nansen Teater

Book Peter Langdal

Book et foredrag med Peter Langdal ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Foredrag med Peter Langdal

 • Peter Langdal har i mange år formået at få det meste ud af de ressourcer han har haft til rådighed. Som noget af det vigtigste har han optimeret sine skuespillere og deres præstationer så de, under ikke altid lige gode vilkår, har ydet deres absolut bedste – og lidt til!

  Baggrunden for Peter Langdals resultater, skal findes i vigtigheden af, at lede mennesker gennem personlige værdier og holdninger. Det udvikler nemlig medarbejderne og fastholder dem. Peter Langdal har altid formået at lede sine medarbejdere med fokus på læring, udvikling og personlig udfoldelse – samtidig med konstant fokus på det endelige resultat.

  Hør bl.a. om hvordan man har stimuleret sine medarbejdere og skabt et lystfuldt arbejdsklima, der summer af engageret spillelyst hos alle medvirkende, samt hvordan man får et kreativt modspil ud af de økonomiske begrænsninger.

 • Peter Langdal er tidligere teaterinstruktør og teaterchef på et af Skandinaviens mest toneangivende teatre i dag: Betty Nansen Teatret i København. Her har han gennem de seneste år vist teater af meget høj international klasse, hvilket har gjort ham til én af Nordens mest eftertragtede instruktører.

  Peter Langdal er Danmarks ubetinget mest succesrige og grænseoverskridende teaterinstruktør. Hør i dette foredrag om hans baggrund og liv inden for teaterverdenen.

Book Peter Langdal

Send os en uforpligtende forespørgsel på Peter Langdal og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.