Peter Nygaard

Forfatter l Foredragsholder l Formel 1-ekspert

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Peter Nygaard:

Om Peter Nygaard:

Peter Nygaard er Danmarks eneste internationale motorsportsjournalist. Han har kommenteret motorsport og formel 1 på TV for DR, TV2, TV3 og Canal Plus og i dag kommenterer han blandt den tyske standardvognsserie DTM på TV3 Sport.

Ønsker du at booke Peter Nygaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Nygaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Nygaard

Peter Nygaard kender bedre end nogen anden dansker spillet bag kulisserne i dansk og international motorsport. Han har skrevet et hav af bøger om emnet med både historier og portrætter fra motorsportsverdenen, og ved flere lejligheder har Peter Nygaard selv prøvet at køre formel 1-biler.

Som foredragsholder er Peter Nygaard altså ikke kun et rent motorsport-leksikon, der har mødt flere af de helt store personligheder, men også en, der selv har haft foden på speederen og ved, hvad det hele handler om. Et foredrag med Peter Nygaard er propfyldt med lækker viden fra bag kameraet. Book et foredrag med Peter Nyggard og få et toptunet indslag om motorsport – Peter Nygaard er lige nu aktuel med foredraget ”Fart over feltet”.

Peter Nygaard er kendt fra

 • Formel 1 (2018), Lindhardt og Ringhof
 • Kevin Magnussen – et år i Formel 1 (2014), People’s Press
 • Formel 1 fra A-Z (2014), People’s Press
 • Kevin Magnussen – Vejen til Formel 1 (2014), People’s Press
 • Triumf og Tragedie (2013), People’s Press
 • Formel 1 Legender (2012), Gyldendal

Book Peter Nygaard

Book et foredrag med Peter Nygaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Peter Nygaard

Peter Nygaard har lanceret eget fotosite for Grand Prix-løb, har været kommentator for både DR1, TV2 og TV3 ved diverse live transmissioner. Derudover er Peter Nygaard en aktiv forfatter, da han blandt andet har skrevet Tom Kristensen-biografien ”Tom K – kongen af Le Mans”, ”Grand Prix – historien om formel 1-VM”, ”Formel 1-legender”, ”Le Mans – de danske triumfer”, ”Ferrari i formel 1” (alle for forlaget Gyldendal), ”Rivalerne”, ”Det Hurtige Dusin” ”Triumf og Tragedie” og ”Formel 1 fra A-Z” (alle for People´s Press). Han har også haft fokus på Danmarks nyeste Formel 1-håb, Kevin Magnussen med bøgerne “Kevin Magnussen – Vejen til Formel 1” og ”Kevin Magnussen – et år i Formel 1”.

Foredrag med Peter Nygaard

 • Kevin Magnussen debuterede i Formel 1 i starten af 2014, og blev sensationelt nummer to i sit første løb. Formel 1 blev nærmest Danmarks nye nationalsport og Kevin Magnussen var landets største sportsnavn. Alligevel blev Kevin Magnussen degraderet til reservekører kun 10 måneder senere. Hvad gik galt? Hvorfor har danske kørere det så svært i motorsportens kongeklasse? Hvorfor kan Danmark være en af verdens bedste nationer i sportsvogns-racing – Tom Kristensen har vundet 24-timersløbet i Le Mans ni gange – når vi samtidig har så store problemer i Formel 1?

  Peter Nygaard, der har overværet mere end 500 formel 1-grandprix´er, forsøger at give svaret. Her er insider-historien om Danmarks første Formel 1-kører Tom Belsø, der i 1974 nærmest blev saboteret af sin teamchef. Om Jac Nellemann, der i 1976 oprettede et dansk Formel 1-team – men som på grund af en omfattende avisstrejke måtte lukke uden at have kørt et eneste løb. Om Kevin Magnussens far Jan, der blev anset for 1990´ernes største talent i international motorsport, og som selveste Michael Schumacher frygtede. Alligevel blev Jan Magnussen fyret fra Formel 1 efter bare halvandet år. Om Nicolas Kiesa, der med hjælp fra danske sponsorer købte sig til fem løb i 2003, og om hvorfor Tom Kristensen aldrig kom med i Formel 1.

  Et foredrag der går bag kulisserne i en fascinerende sport, hvor talent ikke altid er nok.

  Peter Nygaard har interviewet motorsportens største navne – fra Alain Prost og Ayrton Senna til Michael Schumacher og Sebastian Vettel. Han har været presserådgiver for Le Mans-legenden Tom Kristensen, og han har fulgt Kevin Magnussen siden den nye Formel1-stjerne som fireårig kørte sine første omgange i en specialbygget gokart.

  Foredraget illustreres med spændende og spektakulære fotos. Peter Nygaard er også en dygtig fotograf, der har vundet en række internationale priser (blandt andre ‘Formula One Photographers’ Association’s Award’ to år i træk).

  Så glæd dig til en spændende aften med “fart over feltet”.

   

Book Peter Nygaard

Send os en uforpligtende forespørgsel på Peter Nygaard og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.