Send forespørgsel

Peter Nygaard

Peter Nygaard er Danmarks eneste internationale motorsportsjournalist. Han har kommenteret motorsport og formel 1 på TV for DR, TV2, TV3 og Canal Plus og i dag kommenterer han blandt den tyske standardvognsserie DTM på TV3 Sport.

Ønsker du at booke Peter Nygaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Nygaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Nygaard

Peter Nygaard kender bedre end nogen anden dansker spillet bag kulisserne i dansk og international motorsport. Han har skrevet et hav af bøger om emnet med både historier og portrætter fra motorsportsverdenen, og ved flere lejligheder har Peter Nygaard selv prøvet at køre formel 1-biler.

Som foredragsholder er Peter Nygaard altså ikke kun et rent motorsport-leksikon, der har mødt flere af de helt store personligheder, men også en, der selv har haft foden på speederen og ved, hvad det hele handler om. Et foredrag med Peter Nygaard er propfyldt med lækker viden fra bag kameraet. Book et foredrag med Peter Nyggard og få et toptunet indslag om motorsport – Peter Nygaard er lige nu aktuel med foredraget ”Fart over feltet”.

Peter Nygaard er kendt fra

  • Kevin Magnussen – et år i Formel 1 (2014), People’s Press
  • Formel 1 fra A-Z (2014), People’s Press
  • Kevin Magnussen – Vejen til Formel 1 (2014), People’s Press
  • Triumf og Tragedie (2013), People’s Press
  • Formel 1 Legender (2012), Gyldendal

Book Peter Nygaard

Book et foredrag med Peter Nygaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Peter Nygaard

Peter Nygaard har lanceret eget fotosite for Grand Prix-løb, har været kommentator for både DR1, TV2 og TV3 ved diverse live transmissioner. Derudover er Peter Nygaard en aktiv forfatter, da han blandt andet har skrevet Tom Kristensen-biografien ”Tom K – kongen af Le Mans”, ”Grand Prix – historien om formel 1-VM”, ”Formel 1-legender”, ”Le Mans – de danske triumfer”, ”Ferrari i formel 1” (alle for forlaget Gyldendal), ”Rivalerne”, ”Det Hurtige Dusin” ”Triumf og Tragedie” og ”Formel 1 fra A-Z” (alle for People´s Press). Han har også haft fokus på Danmarks nyeste Formel 1-håb, Kevin Magnussen med bøgerne “Kevin Magnussen – Vejen til Formel 1” og ”Kevin Magnussen – et år i Formel 1”.