Send forespørgsel

Peter Tanev

Danmarks vejrkonge, der oplyser om både regn, sne og sol på TV-skærmen, er aktuel som foredragsholder, hvor han med glimt i øjet fortæller om vejret og hvilke udfordringer, vi står overfor. Peter Tanev kan også målrette foredraget til det enkelte event.

Ønsker du at booke Peter Tanev til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Tanev.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Tanev

Den globale temperatur er steget og mange steder er vejret gået amok og har ændret sig. I Danmark vil klimaændringerne også kunne få konsekvenser for f.eks. vandstand, landbrug, infrastruktur mm.

Som i alle Peter Tanevs foredrag og peptalks, kan Danmarks ukronede vejrkonge altid pakke et foredrag, så det passer netop til dit arrangement, dog altid med udgangspunkt i klimaet og klimaændringer. Han lægger desuden altid vægt på at foredragene er oplysende, men der skal også være plads til et godt grin.

Alle taler om vejret – men kan nogen gøre noget ved det? – Ja! Book et foredrag med Peter Tanev, der lige nu er aktuel med foredragene ”Monsterregn nu og i fremtidens Danmark” og ”Muntert foredrag om det danske vejr og TV-vejret”.

Peter Tanev er kendt fra

  • Tanevs Vejrbog (2014), People’s Press
  • Vejret (1996-2016), TV2

Book Peter Tanev

Book et foredrag med Peter Tanev ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.