Peter Tanev

Foredragsholder l Meteorolog l Målrettet

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Peter Tanev:

Om Peter Tanev:

Danmarks vejrkonge, der oplyser om både regn, sne og sol på TV-skærmen, er aktuel som foredragsholder, hvor han med glimt i øjet fortæller om vejret og hvilke udfordringer, vi står overfor. Peter Tanev kan også målrette foredraget til det enkelte event.

Ønsker du at booke Peter Tanev til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Tanev.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Tanev

Den globale temperatur er steget og mange steder er vejret gået amok og har ændret sig. I Danmark vil klimaændringerne også kunne få konsekvenser for f.eks. vandstand, landbrug, infrastruktur mm. Alle taler om vejret – men kan nogen gøre noget ved det? – Ja!

Som i alle Peter Tanevs foredrag og peptalks, kan Danmarks ukronede vejrkonge altid pakke et foredrag, så det passer netop til dit arrangement, dog altid med udgangspunkt i klimaet og klimaændringer. Han lægger desuden altid vægt på at foredragene er oplysende, men der skal også være plads til et godt grin.

Peter Tanev er kendt fra

 • Tanevs Vejrbog (2014), People’s Press
 • Vejret (1996-2016), TV2

Book Peter Tanev

Book et foredrag med Peter Tanev ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Foredrag med Peter Tanev

 • Ekstreme skybrud og kraftig regn er måske en af de største klimaudfordringer, som Danmark står over for de kommende år. Klimamodellerne viser, at vi i fremtiden vil kunne få flere og kraftigere skybrud over Danmark, men allerede nu har vi flere somre i træk fået en forsmag på fænomenet. F.eks. sommeren 2011 hvor København blev ramt af det værste skybrud i nyere tid.Peter Tanev tager i dette foredrag fat i klimaændringerne og ser på, hvordan udviklingen vil se ud i Danmark. Han kigger på problemerne ved skybrud, men også på løsningerne, og samtidig vil foredraget være krydret med billeder og videoklip af ekstremt vejr. Og som altid er der også lagt humor ind i forløbet. Foredraget kan tilpasses tilhørerne således at det rammer det niveau, som arrangøren finder passende. 

 • Et foredrag, der på en fornøjelig måde tager dig med bag kulisserne på TV 2-vejret. Peter Tanev vil på sin helt egen måde tage dig med på en rundtur i vejret og TV-vejret. En TV vejrudsigt er noget helt specielt, men hvad er det, der gør TV2 vejret anderledes end andre TV-vejrudsigter.

  Hvem bestemmer, hvad der skal vises, og kan man sige, hvad man vil på dansk TV, om det danske vejr? Hvad er en god vejrudsigt, og hvorfor skal vi have så mange af dem om dagen? Og ikke mindst: hvad er en god vejrmand, og hvordan bliver man vært på en vejrudsigt, og hvad skal der til?

  TV2 vejret har vundet et Europa mesterskab og Verdensmesterskab i vejrudsigter – Hvordan fungerer det, og hvad skal der til for at vinde? Der vil være anekdoter og sjove historier fra vejrmandens mange år på skærmen. Vejret bliver også gået efter i sømmene, så du ved hvorfor vejret er, som det er.

  Hele foredraget krydres med billeder og videoklip af det danske vejr og TV2´s Vejrstudie. Der kan ikke loves bedre vejr, men en god og fornøjelig aften er der garanti for.

 • En tornado kan blæse med overvældende 500 km i timen. Det voldsomme vejrfænomen sker sjældent i Danmark, men i USA findes den såkaldte ”Tornado-allé”, der skulle være et hotspot for tornadoer med 1600 af slagsen om året. Peter Tanev var på tornadojagt i 2006 netop i tornadoens højsæson, maj, hvor han krydsede 4 stater i USA. Bliv klogere på teorien bag det farlige vejrfænomen. I foredraget vil du også høre Peter Tanevs historier og anekdoter fra turen samt få en sammenligning til de danske tilstande.

 • Global opvarmning og overskrifter om, hvor meget vi skal passe på miljøet, florerer mere end nogensinde før. Men hvad betyder det for os og for Danmark? Bliver kloden varmere og varmere hvert år? Får vi en ny istid? Hvordan opstår de store, altødelæggende vejrfænomener som orkaner, tornadoer og oversvømmelser? Book dette foredrag med Peter Tanev og hør, hvorvidt vejret er ved at gå amok. Få øjnene op for, hvad der er naturlige fænomener, hvad der ikke er og desuden krydret med paralleller til Danmark. 

Book Peter Tanev

Send os en uforpligtende forespørgsel på Peter Tanev og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.