PS12

Koncertnavn I Band

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Om PS12:

Poporkesteret På Slaget 12 er – udover hittet ”Hjem Til Aarhus” nok især kendt for deres ”Let’s Dance”-album, der hittede stort. I 2015 udgav de ”Hjerterne Fri” og i 2016 har de været at opleve til flere arrangementer landet over.

Ønsker du at booke PS12 til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på PS12.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke PS12

De har sat gang i utallige fester. Faktisk er der er ikke den krog i Danmark, der ikke har haft besøg af det populære orkester. Når aftenens første nummer ”Let’s Dance” går i gang, er publikum med det samme klar over, at der er lagt op til fest på dansegulvet.

På Slaget 12 er et orkester, der blomstrer af kreativitet og musikglæde. Bandet er ledet af sangerinde Ann-Mette Elten, der rammer tonerne, så det får hårene til at rejse sig på publikums arme. Hun er ofte at opleve til landets store julekoncerter og kirkearrangementer, men i selskab med På Slaget 12, er det for at byde op til dans og hyggelig feststemning. Ann-Mette er bakket op af de øvrige bandmedlemmer, der tæller Niels Kirkegaard, Ebbe Ravn, Henrik Thomsen og Joachim Ussing.

I løbet af en aften med På Slaget 12 kommer man til at høre en blanding af velkendte 60’er sange samt bandets mindst ligeså velkendte danske hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean”, ”Ta’ kæresten i hånden” og mange flere. Og jo, naturligvis er ”Hjem til Århus” også med.

PS12s største hits

– Som En Komet (2011)

– Der Er Så Meget Vi Skal Nå At Se (2011)

– School Is Over (2003)

– Ta’ Kæresten I Hånden (1992)

– Jeg Elsker Dig Som Vinden Blæser (1991)

– Ude På Det Blå Ocean (1987)

– Hjem Til Aarhus (1986)

Book PS12

Book en koncert med På Slaget 12 ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om PS12

Det hele startede i 1984. En dansk oversættelse af det store 60’er hit, ”In The Midnight Hour” lagde navn til det, der skulle blive et af Danmarks mest populære live-orkestre: PÅ SLAGET 12

I 1986 udgav orkestret deres første album med stor succes! I løbet af 1987 kravlede På Slaget 12 støt og roligt op ad hitlisten og nåede op på førstepladsen: ”Vi var simpelthen på få måneder gået fra at være et lille ukendt band fra Århus til at være landets mest populære. Noget af en omvæltning for os!”, udtaler de.

Årene efter det første album har budt på mange succeser for På Slaget 12, men der er ikke tvivl om, at det næste helt store højdepunkt kom, da det første ”Let’s Dance”-album blev udsendt i 2002. Albummet kvitterede med en fast placering på toppen af hitlisterne i et helt år og 110.000 solgte eksemplarer. ”Let’s Dance 2” kom samme år og senere kom ”Let’s Dance 3 og 4” – og også dem, var danskerne vilde med. I alt har de fire ”Let’s Dance”-albums solgt 280.000 eksemplarer og sammenlagt har orkestret inklusive Ann-Mette Eltens soloudgivelser, solgt over 1 million albums.

Videoer med PS12:

Det siger de om PS12:

 • .

  "Det var fantastisk med PS duo - og især den flotte skøn sang til sidst fik tårerne frem i øjnene hos de delegerede. "

  Ældresagen

Book PS12

Send os en uforpligtende forespørgsel på PS12 og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.