Queen of Denmark

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Queen of Denmark:

Om Queen of Denmark:

Queen of Denmark bærer Freddie Mercurys arv videre med respekt og intensitet, når de leverer de største Queens-hits til dit arrangement.

Ønsker du at booke Queen of Denmark til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Queen of Denmark.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Queen of Denmark

”We Are The Champions”, ”Bohemian Rhapsody” og ”Radio Ga Ga”. Sangtitler, der giver flashbacks til fællessang på Wembley Stadion, dengang Freddie Mercury og Queen regerede rocken. Nu genopliver Queen Of Denmark alle de mange hits live og skaber stadionstemning på spillesteder Danmark rundt.

Queen satte utallige hitliste- og publikumsrekorder og er historisk set på niveau med Abba og Beatles. Alene bandets Greatest Hits-album er det bedst sælgende i Storbritannien nogensinde. Der blev mange fans naturligvis også efterlagt med et stort savn, da Freddie Mercury døde i 1991.

Selvom legenderne og idolerne fra Queens ikke er aktuelle mere, skal du ikke snydes for en vaskeægte, gennemført Queen-oplevelse. Det danske kopiband, Queen of Denmark, kan nemlig love en liveoptræden, der går ud over det sædvanlige. Oplev en genopståen af det kultlignende band, når de danske kopier giver koncert!

Queen of Denmark leverer den ikke ukomplicerede musik på den mest album- og naturtro måde med kor og guitarsoli, der er nøje afstemt. Bandets medlemmer har spillet i bands som Pretty Maids, Savage Affair, Hero og udgør også den populære 70’er rockgruppe, Glam Gang.

Book Queen of Denmark

Book en koncert med Queen of Denmark ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Queen of Denmark

Der sker noget magisk og unikt, når Queen of Denmark går på scenen og leverer musikken, stemningen og tøjet, der giver en helt eminent koncertoplevelse. Dit publikum sikres en fantastisk aften, hvor de virkelig kan rocke med til de gode gamle kendinge. Det bliver storslået, fænomenalt og i allerbedste Queen-stil, så både de hardcore fans og almene musikelskere kan være med. Glæd dig til et musikalsk show i en klasse for sig, når Queen of Denmark er spiller op til fest og dans.

Book Queen of Denmark

Send os en uforpligtende forespørgsel på Queen of Denmark og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.