Rasmus Nøhr

Solist I Sanger

Om Rasmus Nøhr:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Rasmus Nøhr:

Om Rasmus Nøhr:

Rasmus Nøhr – Danmarks popdarling, der står bag megahittet ”Sommer i Europa” og andre populære numre. Han udkom i 2013 med albummet ”Retursekund”, der også resulterede i en efterfølgende turné. I 2014 medvirkede han desuden i den satiriske sang ”Stjerner og Hvidt Lys” til Zulu Comedy Galla.

Ønsker du at booke Rasmus Nøhr til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rasmus Nøhr.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Rasmus Nøhr

Dansk pop havde ikke været det samme uden Rasmus Nøhr. Som både guitarist og sanger, har Rasmus i over et årti leveret hit på hit til landets radiostationer. Hans største ørehænger ”Sommer i Europa” er fra 2006 og nåede 1# på de danske hitlister. Året efter var Nøhr nomineret til ”Årets Danske Popudgivelse” ved Danish Music Award og i 2010 som ”Årets Danske Sanger” ved Zulu Award. Man forstår hvorfor! Nøhr bringer en varme og lune til sine koncerter og er en helt eminent live-oplevelse.

– ”Nøhr er blevet en slags landsholdspiller i musik, for en koncert med ham tangerer efterhånden det at sidde i Parken til en fodboldlandskamp med fællessang, skrig og skrål – og det er altså fandens fornøjeligt.” – GAFFA (2014), 5 stjerner

Rasmus Nøhrs største hits

– Stjerner og Hvidt Lys (2014), med Clemens og Simon Talbot, Zulu Comedy Galla

– Retursekund (2013)

– Vintertræk (2010)

– Fra Kæreste Til Grin (2010)

– Alderspræsident (2008)

– Sommer i Europa (2006), platincertificering

– Kysse Under Stjernerne (2004)

– Det Glade Pizzabud (2004), med Ida Corr

Book Rasmus Nøhr

Book en koncert med Rasmus Nøhr ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Rasmus Nøhr

Rasmus Nøhrs seneste album ”Retursekund” blev udgivet i efteråret 2013. Samtidig spillede han ca. 30 koncerter med sin fantastiske trio, der – ud over ham selv – består af Joel Gjærsbøl på guitar og Jesper Pyskow på cahun, keys og kor. En humoristisk og intens koncertoplevelse, hvor rejsen gik gennem mange af Nøhrs hits med små historier mellem sangene.

Rasmus Nøhr, der oprindeligt er fra Nørrebro, startede DM i Rock i 1991 og styrede selvsamme i mange år. Kort efter startede han sin musikkarriere, og hans selvbetitlede debutplade blev en salgssucces, der endte med at sælge guld. Den var med til at slå hans navn fast i folks bevidsthed, især med sangen “Det glade pizzabud”, der var en duet med sangerinden Ida Corr.

Med albummet ”Lykkelig smutning” (2006) blev hans navn kendt på de fleste folks læber, især hjulpet på vej af hittet “Sommer i Europa”. Albummet lå højt placeret på salgslisten i mange uger, og endte med at modtage platin for 30.000 solgte eksemplarer. Albummet blev desuden nomineret til årets popudgivelse ved ”Danish Music Awards 2007”.

Rasmus deltog i musikprogrammet ”Toppen af Poppen” på TV2 i 2011 samt i ”Vild med Dans” året efter. I 2006 blev der desuden lavet en dokumentarfilm om Rasmus’ vej til succes med titlen ”Mig & Dig”.

Book Rasmus Nøhr

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Nøhr og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.