Rasmus Tantholdt

Journalist I Korrespondent

Derfor skal du booke via os

  • Online eller live underholdning
  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking

Book Rasmus Tantholdt:

Om Rasmus Tantholdt:

Rasmus Tantholdt er en modig mand, som har oplevet krig og ødelæggelse på tæt hold ved verdens brændpunkter. Han har siden 2003 været international korrespondent i forskellige konflikt-, krigs- og katastrofeområder verden over. Her har han blandt andet dækket krigen i Ukraine, Irak, Afghanistan og flygtningekrisen i Europa.

Rasmus Tantholdt er en dygtig formidler, der formår at holde sit publikum ved ilden fra ende til anden. Et foredrag med Rasmus Tantholdt er både inspirerende og oplysende, når han fortæller om livet som korrespondent, der ofte byder på umulige dilemmaer og pressede situationer.

Han formår i sine foredrag at formidle på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning på trods af de barske emner, der tages op. Rasmus Tantholdt har modtaget adskillige priser i løbet af sin karriere som journalist, og hans talent er blevet anerkendt med priser som German Marshall Fellowship, Steen Bådsgaard Prisen og hele to TV-priser for årets bedste nyhedsindslag.

Derfor skal du booke Rasmus Tantholdt

Som Rasmus Tantholdt selv siger det, føler han, at han har oplevet det, som andre oplever på tre til fire liv. Og du kan høre spændende og dragende historier, når han tager dig med på en rejse til nogle af verdens barske realiteter.

Ønsker du at booke Rasmus Tantholdt til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rasmus Tantholdt.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Book Rasmus Tantholdt

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Tantholdt og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.