Robbie Williams Jam

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Robbie Williams Jam:

Om Robbie Williams Jam:

Robbie Williams er en af de helt store kunstnere, og klart en artist, man gerne ville opleve live. Når dette ikke er muligt, er Robbie Williams Jam bestemt ikke et dårligt alternativ!

Ønsker du at booke Robbie Williams Jam til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Robbie Williams Jam.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Robbie Williams Jam

Robbie Williams Jam er bedre end nogensinde! Bandet lægger stor vægt på et musikalsk show, der rammer nerven i Robbie Williams egen optræden. Drengene er helt deres egne, men hylder i allerhøjeste grad deres ophav – ingen er derfor i tvivl om, hvilken musiker og entertainer, vi har med at gøre.

Efter Robbie Williams’ genindtræden i Take That, valgte bandet at tilføje en mindre Take That afdeling til deres show. Sange som ”Back for Good”, ”Patience” og ”The Flood” passer perfekt med Robbies solomateriale, så derfor deles der ud af det bedste fra begge lejre.

Professionelt, charmerende, fantastisk underholdende er blot nogle af de ord, som bandet har fået med på vejen.

Robbie Williams Jam tilpasser deres show efter forholdene og kan justere fra et helt akustisk show til stort show med gæstesolister, blæsersektion osv.

Book Robbie Williams Jam

Book en koncert med Robbie Williams Jam ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Robbie Williams Jam

Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter tæt på 1000 koncerter i bl.a. Danmark, Frankrig, Irak, Færøerne og Grønland må man sige, at bandet i dén grad har indfriet de store forventninger, der var til dem fra starten.

Den kæmpe popularitet, Robbie Williams har nydt og stadig nyder i Danmark, har gjort dem til et af de mest populære jam bands i Danmark i de seneste 10 år …og det stopper ikke her!

Bandet har optrådt til flere store arrangementer i både ind- og udland. I Danmark har de f.eks. Langelandsfestival og Vig Festival på CV’et, hvor de glade festivalgæster har kunnet lytte til alt lige fra ”Candy”, ”Feel” og ”She’s The One” til ”Sexed Up”, ”The Flood” og ”Kids”.

Bandet består af forsanger Ditlev Ulriksen, Janus Nyeborg på guitar og vokal, Casper Poppe på bas og vokal og Kenny Andy på trommer og vokal.

Videoer med Robbie Williams Jam:

Book Robbie Williams Jam

Send os en uforpligtende forespørgsel på Robbie Williams Jam og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.