Sebastian Klein

Foredragsholder I Naturformidler I Børneunderholdning

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Sebastian Klein:

Om Sebastian Klein:

Sebastian er en af Danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR. Han har bl.a. været medudvikler af og vært for programmerne Bidt, brændt og stukket på DR Ultra og 1 døgn, 2 hold, 3 dyr på TV2. Sebastian er desuden forfatter til over 50 bogtitler primært om dyr.

På scenen er Sebastian også en fremragende formidler, både når han underholder børn med gøgl og musik, og når han holder foredrag for børn og voksne. Sebastian tilbyder bl.a. forskellige shows og foredrag både med ham alene og med andre kunstnere og musikere.

Ønsker du at booke Bubber til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Bubber.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Foredrag med Sebastian Klein

 • Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn.

  Med hjælp fra levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre får Sebastian tryllebundet publikum. Der er garanti for fabelagtig underholdning hele showet igennem, og både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

 • Der findes dyr, som har gjort, klaret eller været udsat for så usædvanlige ting, at de er blevet berømte. Hanen Mike levede for eksempel i halvandet år efter, at den havde fået hugget sit hoved af. Bjørnen Wojtek blev soldat i den polske hær, Gorillaen Koko lærte tegnsprog, og hunden Bobbie gik over 4.000 km. for at blive genforenet med sin familie. Hvidhvalen Hvaldimir blev mistænkt for at være spion, krokodillen Gustave dræbte omkring 300 mennesker, og blæksprutten Paul kunne efter sigende forudsige udfaldet af fodboldkampe.

  Sammen med en masse andre dyr er de for altid skrevet ind i verdenshistorien - og i 2022 udkom Sebastians bog Verdens 100 mest berømte dyr, hvor man for første gang kan læse om dyreverdenens berømtheder på dansk.

  I foredragsshowet om verdens mest berømte dyr fortæller Sebastian de historier om berømte dyr, som har gjort allermest indtryk på ham.

  Foredragsshowet henvender sig bl.a. til skoler og biblioteker.

 • Sebastian skrev i 2015 bogen Verdens 100 farligste dyr. Bogen blev en stor succes, og Sebastian har lige siden holdt en lang række foredragsshows om bogen – og ikke mindst dyrene i den!

  Foredragsshowet om verdens farligste dyr lægger vægt på såvel en stor underholdningsværdi som et fagligt indhold og henvender sig typisk til skoler og biblioteker. Sebastian fortæller om et bredt udvalg af de dyr, som kan være farlige for mennesker og viser klip af farlige situationer, hvor mennesker angribes af dyr.

 • Sebastian skrev i 2016 bogen Verdens 100 mærkeligste dyr, og i 2019 udkom bogen om Verdens 100 klammeste dyr. Dyrene i bøgerne er måske mærkelige og klamme i vores øjne, men der er altid en god forklaring på, hvorfor et dyr opfører sig mærkeligt eller er virkelig klamt.

  Sebastian tilbyder et foredragsshow om evolution, hvor han tager udgangspunkt i flere af de dyr, som han behandler i bøgerne. Foredragsshowet henvender sig i særlig grad til skoler og biblioteker.

 • I 2021 udkom Sebastians bog Verdens 100 mest truede dyr. Dyrene i bogen har det tilfælles, at de alle er truede og i fare for at uddø.

  Sebastian tilbyder et foredragsshow, hvor han tager udgangspunkt i de truede dyr, som han beskriver i bogen. I foredragsshowet kommer han blandt andet ind på, hvor på Jorden de truede dyr lever, hvad grunden er til, at nogle dyr er truede, og hvad vi kan gøre for at hjælpe verdens mest truede dyr. Foredragsshowet henvender sig primært til skoler og biblioteker.

 • Sebastian skrev i 2016 bogen Fra min faders skygge. Det er hans åbenhjertige fortælling om at vokse op i skyggen af sin berømte fars op og nedture. En universel historie om en far og en søn.

  Sebastian tager én med ind i et barndomshjem, som aldrig var som andre børns. Han var drengen, der legede under bordet, mens stribevis af kendte danskere holdt møder om nye film, teaterstykker og tv-serier.

  Sebastians fortælling handler om skaberkraft, berømmelse, succes og fest. Men også om dæmoner, fiasko, skandale og sorg. Det er historien om at vokse op som enebarn i et passioneret ægteskab mellem den sky og tilbageholdne Jesper Klein og den kulørte og udadvendte Lykke Nielsen. Og om at stå alene med ansvaret for og sidenhen alene med tabet at de to forældre. En ærlig bog præget af kærligheden til et menneske, der har efterladt uudslettelige spor.

  Sebastian tilbyder et foredrag, som tager udgangspunkt i bogen.

Book Sebastian Klein

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sebastian Klein og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.