Sigurd Barrett

Klassisk I Solist I Foredragsholder

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Sigurd Barrett:

Om Sigurd Barrett:

Han er blevet kaldt vores generations svar på Victor Borge. Han har vundet adskillige priser og legater for sin musik og formidling til børn. Nu kan du også opleve hele Danmarks Sigurd Barret til dit arrangement, om det enten er som fortæller af H.C. Andersens fortællinger eller en snak om Danmarkshistorien.

Ønsker du at booke Sigurd Barrett til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sigurd Barrett.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sigurd Barrett

Sigurd Barrett er Danmarks piano entertainer nr. 1. Siden 1990 har han leveret forrygende og enestående shows overalt i ind- og udland, hvor han altid efterlader stående applaus. Sigurd har lavet over 250 TV-programmer, optrådt i 17 lande, udgivet 14 cd’er og 16 bøger. Han er blevet landets mest kendte pianist og har mange års erfaring med at stå på scenen.

Hør et unikt, underholdende show, hvor publikum bliver inddraget og tryllebundet med et fremragende nærvær og humør, der vil smitte og varme hele aftenen. Det bliver både en sprudlende, levende og helt igennem fornøjelig aften i selskab med Sigurd Barrett.

Sigurd kan bookes med sit berømte pianoshow, hvor han på det nærmeste blander musik og stand-up. Det vil indeholde improvisationer over publikums ønsker og sange, der skabes på stedet og til lejligheden. Showet er underholdning i en klasse for sig selv, hvor publikums idéer og Sigurds musikalitet blandes til en vidunderlig og sjov oplevelse.

Sigurd kan også bookes til børneunderholdning og show med Bjørnen Bjørn.

– ”Sigurd har et komisk talent, som tiltaler børn, som voksne. Han er en dygtig kunstner, som har skrevet mange nye sange/ salmer. Han er tilstede hele tiden under sit show.” – Publikummer via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

Sigurd Barrett er kendt fra

– DR-jul med Sigurd (2003-2008), DR1

– Sigurd & Bigbandet (2006-2007), DR1

– Sigurd & Symfoniorkestret (2001-2004), DR1

– Hit med Sangen (1999-2004), DR1

– Sigurds Ulvetime (2001-2002), DR2

– Sigurds Bjørnetime (1998-nu), DR1

Book Sigurd Barrett

Book en koncert med Sigurd Barrett ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Sigurd Barrett

Sigurd startede som helt ung med at interessere sig for musik. Da han var 7 år, kunne han allerede spille klaver og var begyndt at skrive sine egne børnesange. Sigurd er uddannet cand.phil. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet inden for russisk rock.
Sigurd Barrett fik sin debut på dansk TV med ”Sigurds Bjørnetime” på DR1, der blev virkelig populært. Siden har han spillet en del koncerter og arrangementer for det yngre publikum, ligesom han har udgivet en masse bøger og cd’er med bl.a. Bjørnen Bjørn og Pilfingerne.

Ved siden af rollen som børnenes helt, har Sigurd også medvirket i bandkonstellationer som Trio de Janeiro, Sigurd Barrett & The Cigars og Sigurd Barrett Trio. Den populære herre har ikke kun turneret inden for landets grænser, men har også været i både Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Rusland, Brasilien og Argentina med sin musik.

Foredrag med Sigurd Barrett

 • Hvem var Zeus? Hvor stammer de olympiske lege fra?
  Og fandtes der engang uhyrer med syv hoveder?
  Kom med på en sjov og eventyrlig rejse.

 • Sigurd blæser støvet af Danmarkshistorien med et brag af en koncert fyldt med myter, fortællinger, historiske fakta – og ikke mindst masser af musik.
Danmarkshistorie er spændende og fyldt med levende fortællinger om markante personer og drabelige hændelser. Det bliver derfor en spændende rejse tilbage i tiden, når Sigurd i ord og toner fører os igennem historien fra stenalder til nutid. På sin dybt engagerende måde vil han fortælle om vigtige øjeblikke i vores historie, om vikinger, munke, konger og krige – alt sammen krydret med sange fra hans store projekt ”Sigurds Danmarkshistorie”.Det er en oplagt mulighed for, at hele familien kan få en dejlig fælles oplevelse. En oplevelse, der forhåbentlig kan skabe gode snakke og endnu mere nysgerrighed efter at dykke ned i vores historie – den historie, som har været med til at gøre os til det folk, vi er.

 • I kølvandet på sin kæmpe succes med “Sigurd fortæller danmarkshistorie” har Sigurd Barrett sidste år udgivet bogen, SIGURD FORTÆLLER HC ANDERSEN EVENTYR. Sigurd Barrett har udvalgt og genfortalt 31 af H.C. Andersens bedste eventyr, både de kendte og de mindre kendte. Sproget i de originale eventyr er fra en anden tid, og det kan gøre højtlæsning vanskelig, både for oplæseren og for de børn, der skal lytte. Derfor har Sigurd sat sig for at formidle eventyrene i et nutidigt sprog, så alle danske børn får mulighed for at lære H.C. Andersen at kende. Sigurd har sågar skrevet og indspillet en ny sang til hver af de eventyr, han har valgt at genfortælle, samt indtalt alle 31som lydbog. Sigurd er en fantastisk formidler af dansk kultur og har allerede givet mange børn smag for at høre historier fra Biblen, om nordiske og græske guder og om danmarkshistorien, og denne gang rammer han igen plet medsine gendigtninger af Fyrtøjet, Den grimme ælling, Svinedrengen, Snedronningen og mange flere af H.C. Andersens klassiske eventyr.

 • 90 min.Sigurd Barrett holder et personligt foredrag, hvor han fortæller om sin opvækst og sit liv med den kristne tro; heriblandt sit livs op-og nedture. Han fortæller også om sine tanker, idéer oginspirationskilder i forbindelse med de mange projekter, han har begået igennem sin karriere. I særdeleshed fortæller han om projektet ”Sigurd fortæller bibelhistorier”, der udkom som bog og på DVD i 2010, og som har solgt i 100.000 eks.Sigurd løfter også sløret for fremtidige projekter, ligesom han giver smagsprøver på sine færdigheder på tangenterne. Publikum vil få lejlighed til at synge med på nogle af Sigurds egne sange samt på de sange, som har inspireret ham i hans lange karriere. Efter foredragetvil der være mulighed for at stille spørgsmål til Sigurd

 • Et image som børneentertainer har klæbet til Sigurd Barrett, siden han med TV-programmet »Sigurds Bjørnetime« fik sit folkelige gennembrud i Danmark. Men Sigurd Barrett er langt mere nuanceret end som så. Mød komponisten, musikeren og entertainereSigurd Barrett helt tæt på.Sigurd Barrett kommer og holder et personligt foredrag, hvor han fortæller om sin opvækst og sit liv; heriblandt sit livs op-og nedture. Han fortæller også om sine tanker, idéer og inspirationskilder i forbindelsemed de mange projekter, han har begået igennem sin karriere. I særdeleshed fortæller han om projektet ”Sigurd fortæller bibelhistorier”, der udkom som bog og på DVD i 2010, og som har solgt i 100.000 eks.Sigurd løfter også sløret for fremtidige projekter, ligesom han giver smagsprøver på sine færdigheder på tangenterne. Publikum vil få lejlighed til at synge med på nogle af Sigurds egne sange samt på de sange, som har inspireret ham.

Book Sigurd Barrett

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sigurd Barrett og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.