Send forespørgsel

Sigurd Barrett

Han er blevet kaldt vores generations svar på Victor Borge. Han har vundet adskillige priser og legater for sin musik og formidling til børn. Nu kan du også opleve hele Danmarks Sigurd Barret til dit arrangement.

Ønsker du at booke Sigurd Barrett til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sigurd Barrett.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sigurd Barrett

Sigurd Barrett er Danmarks piano entertainer nr. 1. Siden 1990 har han leveret forrygende og enestående shows overalt i ind- og udland, hvor han altid efterlader stående applaus. Sigurd har lavet over 250 TV-programmer, optrådt i 17 lande, udgivet 14 cd’er og 16 bøger. Han er blevet landets mest kendte pianist og har mange års erfaring med at stå på scenen.

Hør et unikt, underholdende show, hvor publikum bliver inddraget og tryllebundet med et fremragende nærvær og humør, der vil smitte og varme hele aftenen. Det bliver både en sprudlende, levende og helt igennem fornøjelig aften i selskab med Sigurd Barrett.

Sigurd kan bookes med sit berømte pianoshow, hvor han på det nærmeste blander musik og stand-up. Det vil indeholde improvisationer over publikums ønsker og sange, der skabes på stedet og til lejligheden. Showet er underholdning i en klasse for sig selv, hvor publikums idéer og Sigurds musikalitet blandes til en vidunderlig og sjov oplevelse.

Sigurd kan også bookes til børneunderholdning og show med Bjørnen Bjørn.

– ”Sigurd har et komisk talent, som tiltaler børn, som voksne. Han er en dygtig kunstner, som har skrevet mange nye sange/ salmer. Han er tilstede hele tiden under sit show.” – Publikummer via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

Sigurd Barrett er kendt fra

– Sigurds Bjørnetime (1998-nu), DR1

– DR-jul med Sigurd (2003-2008), DR1

– Sigurd & Bigbandet (2006-2007), DR1

– Sigurd & Symfoniorkestret (2001-2004), DR1

– Hit med Sangen (1999-2004), DR1

– Sigurds Ulvetime (2001-2002), DR2

 

Book Sigurd Barrett

Book en koncert med Sigurd Barrett ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Sigurd Barrett

Sigurd startede som helt ung med at interessere sig for musik. Da han var 7 år, kunne han allerede spille klaver og var begyndt at skrive sine egne børnesange. Sigurd er uddannet cand.phil. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet inden for russisk rock.
Sigurd Barrett fik sin debut på dansk TV med ”Sigurds Bjørnetime” på DR1, der blev virkelig populært. Siden har han spillet en del koncerter og arrangementer for det yngre publikum, ligesom han har udgivet en masse bøger og cd’er med bl.a. Bjørnen Bjørn og Pilfingerne.

Ved siden af rollen som børnenes helt, har Sigurd også medvirket i bandkonstellationer som Trio de Janeiro, Sigurd Barrett & The Cigars og Sigurd Barrett Trio. Den populære herre har ikke kun turneret inden for landets grænser, men har også været i både Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Rusland, Brasilien og Argentina med sin musik.