Sigurd Kongshøj

Vært I Konferencier I Taxaquiz

Om Sigurd Kongshøj:

  • Kan bookes som konferencier

Book Sigurd Kongshøj:

Om Sigurd Kongshøj:

Danmark egen herlige Taxaquizzer er i topform, hvilket man kunne opleve både som underholdningsvært i TV2-programmet ”Klipfiskerne” samt med en mere seriøs maske i ”Den Rene Vare” på TV2 og ”DR3 vil klone din bedste ven”.

Ønsker du at booke Sigurd Kongshøj til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sigurd Kongshøj.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sigurd Kongshøj

Du kender ham fra TV2s ”Taxaquizzen” og ”Klipfiskerne” . Sigurd Kongshøj og er en af de mest nærværende, hyggelige og professionelle værter, du kan støde på. Dog kan Sigurd også indtage den seriøse rolle, hvilket han har bevist i forbrugerprogrammet ”Den Rene Vare”, hvor han tog de mere kritiske ”journalistbriller” på og leverede forbrugerinformation på en meget underholdende facon.

Sigurd er dermed en meget alsidig TV-personlighed, der kan fungere som konferencier og vært i både de alvorlige sammenhænge, hvor der kræves stort fokus og professionalitet, men også ved de lettere og mere afslappede arrangementer, hvor Sigurd også kan underholde med Taxaquiz.

Sigurd Kongshøj er kendt fra

– DR3 vil klone din bedste ven (2015), DR3, vært

– Den Rene Vare (2013-2014), TV2, vært

– Klipfiskerne (2013), TV2, vært

– Taxaquizzen (2011-2012), TV2, vært

– VOICE – Danmarks Største Stemme (2011), TV2, vært

Book Sigurd Kongshøj

Book Sigurd som konferencier, vært eller med Taxaquizzen til dit næste arrangement ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Sigurd Kongshøj

Sigurd Kongshøj har arbejdet som journalist og programtilrettelægger på flere TV-programmer. Han kendes dog nok bedst som ham ”Taxa Sigurd”, fra det populære program ”Taxaquizzen”, der kørte hele 3 sæsoner på TV2.

Sigurd kunne desuden ses sammen med Morten Resen som vært på danmarkspremieren på ”VOICE – Danmarks største stemme”.

Hele landet kunne herefter glæde sig over at opleve Sigurd som quiz-vært i et underholdningsprogram for hele familien lørdag aften. Han styrede løjerne i ”Klipfiskerne”, der var et helt nyt koncept, hvor de to faste holdkaptajner i første sæson var Huxi Bach og Thomas Warberg.

Book Sigurd Kongshøj

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sigurd Kongshøj og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.