Send forespørgsel

Søren Østergaard

Morsomme Søren Østergaard er ikke blot en storartet komiker og fremragende instruktør. Vigtigst af alt er han Zirkusdirektør. Med gakket, skæv humor, har Søren Østergaard skabt sit eget cirkus, ”Zirkus Nemo”, hvor han folder sig ud på sin velkendte, skøre facon.

Ønsker du at booke Søren Østergaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Søren Østergaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Søren Østergaard

Søren Østergaard er en sværvægter på den danske underholdningsscene. I mange år har han været aktuel både som impro-komiker, skuespiller og som skaber af ”Zirkus Nemo”. Derudover kan han også tilføje foredragsholder til listen af talenter. Med en ivrig fortællertrang og et livligt kropssprog holder Søren foredrag om sit liv! Han fortæller med så stor livsglæde og indlevelse, at man sidder måbende (og meget klogere) tilbage. Søren Østergaard er lige nu aktuel med foredraget ”Skuespiller og Zirkusdirektør”.

  • “Søren Østergaard vælter teltet endnu en gang … så sjov, at vi nærmest græder af grin – komik i verdensklasse.” ­– Jyllands-Posten, 5 stjerner (2015)
  • “Søren Østergaard skaber skrupskør komik af højeste kaliber garneret med artisteri i verdensklasse […]” – Århus Stiftstidende, 5 stjerner (2015)

Søren Østergaard, er det ikke ham fra… ?

  • Undskyld, jeg forstyrrer (2012)
  • Zirkus Nemo (1999-2016), cirkus

Book Søren Østergaard

Book dit næste foredrag med Søren Østergaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Søren Østergaard

Søren Østergaard har nu været en del af den danske film-, og underholdningsbranche i godt 30 år. Den spæde start var især med impro-shows som ”Så Hatten Passer”, ”Hatten Rundt” og ”Hatten i Skyggen”, hvor Østergaard beviste hvilken dygtig og morsom underholder, han er. Søren Østergaard har altid drømt om en karriere på scenen, så helt naturligt er han også havnet som både skuespiller, instruktør og ikke mindst anerkendt og populær cirkusdirektør i sin helt egen forestilling ”Zirkus Nemo”, som han har haft kæmpe succes med i over et årti. Her har han skabt uforglemmelige karakterer som gummimanden Captain Frodo, Gas- og vandmesteren, Bager-Jørgen og Smadremanden. Danskerne har dog også for nogle år siden kunnet se ham i helt store, seriøse roller i filmene ”Århus by Night” og ”Kærlighedens smerte”, for hvilke han høstede både en Robert og Bodilprisen for bedste mandlige hovedrolle.