Send forespørgsel

Susanne Elmark

Ønsker du at booke Susanne Elmark til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Susanne Elmark.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Susanne Elmark

Den danske koloratursopran Susanne Elmark er en efterspurgt sanger på de europæiske operascener og i koncerthuse verden over. Med roller som Zerbinetta (Ariadne på Naxos), Nattens Dronning (Tryllefløjten), Konstanze (Bortførelsen fra Seraillet) og Lulu (Lulu), har Susanne Elmark været engageret ved huse som Deutsche Oper Berlin, Gran Teatre del Liceu Barcelona, Teatro Real Madrid, Oper Frankfurt og Köln, Den Norske Opera Oslo, Det Kongelige Teater i København og Covent Garden London.

Susanne Elmark har arbejdet med dirigenter som Gary Bertini, Sir Colin Davis, Marcello Viotti, Peter Schneider, Peter Schreier, Paul McCreesh, Eliahu Inbal, Christian Thielemann, Michael Schønwandt og Adam Fischer, og hun medvirker på flere cd-indspilninger, bl.a. som Celia i Mozarts Lucio Silla.

I 2012 stod der Nattens Dronning ved Opéra National du Rhin, Strasbourg samt på Wiener Volksoper på programmet, og i 2013 den krævende hovedrolle Marie i Zimmermanns Die Soldaten ved Opernhaus Zürich samt Komische Oper Berlin, og i 2013 venter der koncerter med Orchestre Philharmonique du Luzembourg og Grosses Orchester Graz.

I 2012 sang hun desuden ved en lang række nytårskoncerter med Århus Symfoniorkester.