Sweethearts

Band I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Sweethearts:

Om Sweethearts:

Sweethearts er et af Danmarks flittigste live-bands og har spillet mere end 1800 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts’ uforlignelige evne til at genoplive alle de gamle klassikere og sætte skub i enhver fest – hver gang. Bandet er i topform og er klar til at levere et uforglemmelig musikalsk og festligt show udover det sædvanlige.

Ønsker du at booke Sweethearts til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sweethearts.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sweethearts

Sweethearts kan fejre mere end 30 års jubilæum. ”Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste – lad hverdagen fare” er mottoet. Og det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med Danmarks  populære partyband, Sweethearts, bevæger sig ind i et univers af forrygende pop-revival.

Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin, jazz – og meget mere – mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow, der efterlader publikum med en varm fornemmelse af at have fået meget mere end de kom efter.

Sammen med det farverige og forførende multitalent, Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

Det kan siges simpelt: har du et publikum, så leverer Sweethearts festen.

Sweethearts’ største hits

– Alt Det Som ingen Ser (2004)

– Sikken Fest (2003)

– Ta’ Med Ud Og Fisk (1998)

– Flower Power (1992)

– Sommer Og Sol (1992)

 

Endnu mere om Sweethearts

Med det platin-vindende debutalbum fra ’92 ”Lyk’lig i en verden af musik” – fik Sweethearts hele Danmark til igen at synge med på numre som ”Flower Power”, ”Smilende Sussi” og ”Rør Ved mig”.

Albummet ”Lad Hele Verden Danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg Ringer På Fredag”, ”Pas på den knaldrøde Gummibåd” og ”Arrivederci Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang.

Gruppen har i over 30 år turneret og underholdt adskillige generationer. Deres show er en ren nostalgi-bombe, der bringer gamle hits til live og samler publikum til smil og glæde.

Gruppens blev dannet i 1988 og har siden turneret Danmark tyndt med feststemning og gamle popklassikere. Foruden forsanger Pernille Højmark, består Sweethearts af Kim Kidholm på bas, Lars Fabiansen på guitar, Peter Michael på keyboards og Jan Lysdahl på trommer.

Videoer med Sweethearts:

Book Sweethearts

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sweethearts og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.