Send forespørgsel

Take Cover

Ønsker du at booke Take Cover til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Take Cover.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Take Cover

Take Cover spiller hits med energi fra dengang til nu!
Take Cover er et af de mest populære partybands i Danmark. Bandet har spillet over 300 koncerter i hele landet, store som små, og har som varemærke at levere et show fyldt med energi, som ingen kan sidde stille til. Take Cover garanterer en god fest, et professionelt band med gang i, og de leverer hver gang.

Med en sjældent set indlevelse, sætter Take Cover gang i dansegulvet og medbringer numre for enhver smag, ung som gammel. Take Cover spiller udelukkende kendte kunstneres musik – udenlandske som danske, så når vi går på scenen er der fuld knald på alle hits fra 1970’erne og frem til i dag, blandt andet med alt fra Medina, Thomas Helmig, Tina Turner, Jackson Five, Bruno Mars, AC/DC og til Danseorkesteret. Der er noget for alle.

Take Cover spiller til bryllupper, byfester, på spillersteder, firmafester og alt midt imellem, og kan levere produktion op til 2.000 personer.

Book Take Cover her

Du kan engagere Take Cover ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.