Send forespørgsel

TENNIS

Game – Set – Match! Mangler du et band til at sætte gang i publikum? Der kan performe levende og fænomenalt med musik, som alle kan synge med på? Så er bandet TENNIS oplagt!

Ønsker du at booke TENNIS til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på TENNIS.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke TENNIS

Hvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, Kim Larsen, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?
TENNIS giver dig serveesserne indenfor de sidste fem årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene.

Kodeordet er “UNDERHOLDNING”, når de dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen. TENNIS har i løbet af de sidste 18 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og dele af det store udland, og de mere end 8.000 fans på Facebook vidner om TENNIS’ popularitet.

Prominente venues som Train, SMUKFEST, Langelandsfestival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase har lagt græs til TENNIS’ koncerter. Men også ved lukkede arrangementer for Zentropa, Novo Nordisk, Vestas, Grundfos og mange mange flere har TENNISservet sig direkte i hjerterne på et bredt publikum.

For TENNIS gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med. Derfor er TENNIS altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter.
TENNIS leverer et professionelt show, der kommer langt ud over scenekanten, og skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang!

Game – Set – Match

Book TENNIS

Book din næste koncert med TENNIS ved at udfylde forespørgselsskemaet.