TENNIS

Band I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book TENNIS:

Om TENNIS:

Ønsker du at booke TENNIS til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på TENNIS.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke TENNIS

Hvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?

TENNIS giver dig serveesserne inden for de sidste fem årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene.

Kodeordet er “UNDERHOLDNING”, når de dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen. For TENNIS gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med. Derfor er TENNIS altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter.

TENNIS leverer et professionelt show, der kommer langt ud over scenekanten, og skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang!

TENNIS har i løbet af de sidste 15 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet. Prominente venues som Train, Danmarks Smukkeste Festival, Langelandsfestival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase har lagt græs til TENNIS’ koncerter. Men også ved lukkede arrangementer for Zentropa, Novo Nordisk, Vestas, Grundfos og mange, mange flere har TENNIS servet sig direkte i hjerterne på et bredt publikum.

Book TENNIS

Book din næste koncert med TENNIS ved at udfylde forespørgselsskemaet.

Videoer med TENNIS:

Book TENNIS

Send os en uforpligtende forespørgsel på TENNIS og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.