The Antonelli Orchestra

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book The Antonelli Orchestra:

Om The Antonelli Orchestra:

Danmarks mest populære orkester, der især kendes fra ”Vild med Dans” og ”Toppen af Poppen” på TV2 kan også engageres til netop dit event.

Ønsker du at booke The Antonelli Orchestra til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på The Antonelli Orchestra.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke The Antonelli Orchestra

Orkestret der overkommer alt! De leger med klassikerne. De kaster sig over opgaver, ingen andre tør. Energi, opfindsomhed og mod har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

Over én million danskere har hørt dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces, ”Vild Med Dans”. Med deres varme og swingende versioner af alt fra klassiske stykker til moderne pophits, har The Antonelli Orchestra som intet andet orkester, tiltvunget sig en central plads i de shows, de medvirker i. Så lyden af dansk underholdningsfjernsyn, er lyden af The Antonelli Orchestra.

Orkestret er kendt for at kunne løfte publikummet med deres helt unikke samspil og musikalitet. Med deres skarpe fortolkninger af musikkens største hits, skaber de skøn stemning og helt uforglemmelige fester.

Book The Antonelli Orchestra

Book en koncert med bandet ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om The Antonelli Orchestra

Siden Antonelli fik sin folkelige debut som fast husorkester i ”Vild med Dans”, er bandets popularitet kun steget, og de er garant for en vidunderlig, nærværende og musikalsk aften – ligesom de har for vane at levere i ”Vild med Dans”.

Bandet er sammensat af kapelmester Claes Antonsen og sammen har de spillet med de nogle af de største pop/rock orkestre og solister – bl.a. Anne Linnet, Aqua, Christopher, Enrique Iglesias, James Blunt, Joey Moe, Lis Sørensen, Mads Langer, Medina, Peter Belli, Rasmus Seebach og Wafande.

Antonelli har også et par albums bag sig med både deres egen musik samt covernumre. Debutpladen var ”Vild med dans: Dansetrin til selskab og fest” fra 2005, ligesom de også har udgivet ”The Antonelli Orchestra” i 2007 og et julealbum i 2009 under titlen ”The Antonelli Orchestra Loves Christmas”.

I 2015 overtog Stine Hjelm Jacobsen pladsen som den kvindelige vokal i bandet efter Nellie Ettison. Stine Hjelm har været professionel sangerinde siden 1998 og kendes bl.a. fra bandet Electric Lady Lab.

Antonelli har optrådt i 11 sæsoner af ”Vild med Dans” (2005-2011), 5 sæsoner af ”Toppen af Poppen” (2011-2015) og har desuden optrådt til Dronning Magrethes 70- og 75-års fødselsdage.

 

The Antonelli Orchestra består af:

Kapelmester/Trommer: Claes Antonsen

Bass: Christian Douglas Danstrøm

Guitar: Jacob Gurevitsch

Guitar: Jonas Krag

Keyboard: Poul Reimann

Mandlige vokal: Daniel og Mark Linn

Kvindelige vokal: Stine Hjelm Jacobsen

Videoer med The Antonelli Orchestra:

Book The Antonelli Orchestra

Send os en uforpligtende forespørgsel på The Antonelli Orchestra og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.