The Show Orchestra

Band

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book The Show Orchestra:

Om The Show Orchestra:

Fest uden lige og svingende musik, så man ikke kan lade være med at danse. The Show Orchestra er garant for netop dette og meget mere!

Ønsker du at booke The Show Orchestra til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på The Show Orchestra.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke The Show Orchestra

The Show Orchestra er festbandet, der byder på en besætning af nogle af landets absolut bedste musikere, som fast spiller med mange af de store navne i Danmark.

Bandet kan bookes som 4, 5, 7 eller 9-mands bands orkester, der også gerne spiller under middagen med en luksus-trio som består af piano, kontrabas og trommer.

Ved at booke Show Orchestra er I garanteret en aften med fest og farver og et super bredt vel-swingende repertoire, som er dansevenligt i alle genrer. Giv dit publikum en oplevelse ud over det sædvanlige med et bragende godt musikalsk indslag, der sætter gang i festen.

The Show Orchestra kan bookes alene eller med en eller flere af følgende solister: Rugsted & Kreutzfeldt, Lis Sørensen, Sko/Torp, Julie, Anna David, Annette Heick, Zindy, James Sampson, Jonas Winge Leisner, Peter Belli, Birthe Kjær eller Bobo Moreno. Arrangøren er også mere end velkommen til selv at komme med et bud på en solist, der kan optræde sammen med The Show Orchestra.

Book The Show Orchestra

Book en koncert med The Show Orchestra ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om The Show Orchestra

Bandet består af en række dygtige musikere, der har stor erfaren som backingband for flere af landets største stjerner. Gruppen er en velspillende enhed, der med stor musikalitet og musikglæde optræder for enhver slags publikum og til alle slags arrangementer.

Om du står overfor at skulle planlægge en fødselsdag, en sommerfest, en julefrokost, et firmaarrangement eller noget helt femte, er The Show Orchestra et oplagt valg til en aften med musik i top kvalitet.

Bandet består af: Mads Løkkegaard på guitar og som leadvokal, Jens Runge på guitar og som kor, Morten Vestergaard som kor, på keys og capello, Mikkel Risum på bas og som kor og Kasper Langkjær på Trommer.

Videoer med The Show Orchestra:

Det siger de om The Show Orchestra:

 • .

  "Musikken var god, og de fik gæsterne på dansegulvet. Lutter ros fra mine medarbejdere. "

  Siteimprove
 • .

  "Dygtige musikere og eminent sangerinde. De har super energi og kontakt med publikum. "

  Kims

Book The Show Orchestra

Send os en uforpligtende forespørgsel på The Show Orchestra og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.