The X-Orchestra

Band

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book The X-Orchestra:

Om The X-Orchestra:

The X-Orchestra er et velspillende og yderst underholdende orkester, der især kendes fra DR1-succesen ”X-Factor”, hvor de har fungeret som backingband for programmets artister.

Ønsker du at booke The X-Orchestra til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på The X-Orchestra.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke The X-Orchestra

Bandet har spillet som fast backing band i den største underholdnings TV-succes på DR1 nogensinde. Med en seertal på gennemsnitlig over 2 millioner gennem de sidste 4 sæsoner, må det siges at dette band for alvor har markeret sig som et stabilt og topprofessionelt orkester.

Med udgangspunkt i de største pop/rock & disco hits gennem tiden, når man således meget vidt omkring. Både hvad angår danske såvel som internationale hits, der alle tages under kyndig behandling. Fra George Michael, Whitney Houston og Robbie Williams til Doobie Brothers & Earth, Wind and Fire.

The X-Orchestra er et 8-mands orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere, som gennem tiden har spillet og samarbejdet med navne som Sanne Salomonsen, Take That, Shane Ward, Tue West, Daniel Bedingfield, Nik & Jay, Johnny Deluxe, Andrew Strong, Erann DD, Zindy, Søren Poppe, Thomas Helmig, Julie, Anna David, C21, Bryan Rice, James Blunt, Peter Belli, Back To Back & mange flere.

Gør jer klar til et musikalsk og energisk show, når det er bedst med masser af dansehits!

Bandet kan hyres med blæsere & kor og med flere kendte gæstesolister efter ønske!

Book The X-Orchestra

Book en koncert med The X-Orchestra ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om The X-Orchestra

The X-Orchestra er blevet samlet af kapelmestrene, Kim Zorde & Daniel Fält (GL Music), som er kendt fra store internationale musiksucceser.

Bandet har spillet som husorkester i 9 sæsoner af det populære ”X Factor” på DR1, hvorfra det er kendt som et meget professionelt og dygtigt band.

The X-Orchestra består af Mikael Nordmark på keyboard og som kor, Oliver McEwan på bas og som kor, Mads Løkkegaard på guitar og kor, Jesper Thomsen på trommer, Daniel Fält på keyboard, Kim Nowak-Zorde på guitar og dertil solisterne Marie Keis Uhre og Lasse Lindorff.

Book The X-Orchestra

Send os en uforpligtende forespørgsel på The X-Orchestra og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.