Send forespørgsel

Thomas Blachman

Musiker, komponist, producer, filminstruktør, smagsdommer og foredragsholder, Thomas Blachman er en meget markant TV-skikkelse, som især er kendt fra ”X Factor” på DR1 samt med serien ”Luk mig ind – det er Blachman”.

Ønsker du at booke Thomas Blachman til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Thomas Blchman.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Thomas Blachman

Thomas Blachman – eller Blachman Thomas, som han tidligere kaldte sig, fordi “man skal nævne det vigtigste først” – er først og fremmest en fremragende jazzmusiker, men også som producer har han høstet mange roser og priser og har bl.a. vundet 5 Grammy’er.

Den danske befolkning kender dog i højere grad Thomas Blachman som en spidsfindig dommer med dybe, eftertænksomme og filosofiske tanker samt en nærmest poetisk måde at forklare sig på. Egentlig kan man på mange måder godt kalde Thomas Blachman en moderne filosof, der sætter gang i omvendte tankebaner. Et nyt pust – eller rettere et skub i en helt ny retning – kan blive starten på noget stort hos Jer. Thomas Blachman er aktuel med foredraget ”Om at ankomme til sin egen tid”.

Thomas Blachman er kendt fra

  • Luk mig ind – det er Blachman (2015), DR1
  • Blachman (2013), DR2
  • X Factor (2008-2015), DR1
  • Det kolossale menneske (2008), Politiken
  • Smagsdommerne (2005-2006), DR
  • Idols (2003-2004), TV3

Book Thomas Blachman

Book et foredrag med Thomas Blachman ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Thomas Blachman

Thomas Blachman havde sin debut som jazzmusiker, hvor han bl.a. spillede med bandet Page One. Ud over jazzen bevæger Thomas Blachman sig også inden for andre genrer og har f.eks. leveret værker til strygekvartetter og orkesterværker.

Thomas Blachman er kendt i brede kredse, som smagsdommer både på DR2 og i “Idols” på TV3 og som dommer i “X Factor”. Derudover har han været vært på et par programmer med ham selv som vært – ”Blachman” i 2013 og ”Luk mig ind – det er Blachman” i 2015. Dertil har Thomas selv stået som ophavsmand bag flere TV-koncepter.