Thomas Buttenschøn

Solist I Sanger I Koncertnavn

Om Thomas Buttenschøn:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Thomas Buttenschøn:

Om Thomas Buttenschøn:

Thomas Buttenschøn blev for alvor kendt som idémanden bag 2007-hittet ”Fantastiske Mandag”. Thomas har udgivet flere album siden, og har både i 2014, 2015 og 2016 turneret med ”#Buttenbryllup” – et satirisk show med både sange og historier.

Ønsker du at booke Thomas Buttenschøn til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Thomas Buttenschøn.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn har for en tid parkeret sit band og kan nu bookes til en aften med guitar, helt nye sange og gode historier. Det betyder ikke kun musik, men også gode og skarpe historier fortalt med både humor og alvor.

Sangeren og sangskriveren Thomas Buttenschøn, der første gang hittede i 2007 med “Fantastiske mandag” fra albummet af samme navn, bevæger sig over hovedsageligt jazz og funk til pop og blues. I 2006 vandt han P3 Guld-prisen som årets P3-talent og siden har han haft succes med adskillige andre hits.

Book en nærværende, glad og energisk kunstner, der kan give hele publikum én på opleveren med sine herlige hits og smittende humør.

Thomas Buttenschøns største hits

– To Kolde Øl (2014)

– Helle Thorning (2014)

– Smukkere End Smuk (2008)

– Præsident i USA (2006)

– Fantastiske Mandag (2006)

Book Thomas Buttenschøn her

Book en koncert med Thomas Buttenschøn ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn, der har både danske og zambiske rødder, har i det seneste årti storhittet på den danske musikscene. Den fænomenale sanger og sangskriver har været interesseret i musik helt fra barnsben, hvor han både lærte at spille trommer og bas.

Danskerne stiftede første gang bekendtskab med Thomas i 2006, da han vandt P3-Guld som årets P3-Talent. Det var også samme år, at hans første album udkom ”Fantastiske Mandag”, hvorfra titelnummeret blev hans gennembrudshit.

To år efter udkom ”Billeder Af Min Baggård,” i 2008 blev det ”Køter” efterfulgt af ”Vinden Der Blæser” i 2011. Det var dog især 2014-albummet ”Sange, Der Ikke Er Til Radioen”, der fik anmeldernes store roser. Denne gang gik Thomas nemlig en mere satirisk vej, hvor han med personlighed og kløgt skrev mere samfundsdebatterende sange. Han optrådte bl.a. med to af dem ”To Kolde Øl” og ”Helle Thorning” til Comedy Aid 2014 på TV2 Zulu.

Book Thomas Buttenschøn

Send os en uforpligtende forespørgsel på Thomas Buttenschøn og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.