Send forespørgsel

Thomas Rode

Thomas Rode er en af Danmarks mest anerkendte kokke. Og derfor har han også rørt i gryden på mange af landets bedste restauranter, siden han blev færdigudlært i 1990. I hele 18 år var han direktør og køkkenchef for den populære restaurant Kong Hans Kælder i København.

Stjernekokken har i årenes løb skiftet mellem kokkehuen og pennen, når han sideløbende med sit job har skrevet bestsellerne ’Stenalderkost’ og ’Palæo’. Desuden har Thomas Rode blandt andet deltaget i TV-programmer og film, undervist danskerne i madlavning på sine kokkeskoler og lavet produktudvikling og foodstyling.

Derfor skal du booke Thomas Rode

Er du vild med mad og vin, ernæring og rejser rundt om i verden? Det er Thomas Rode, der både deler privat- og arbejdsliv med sin kone Thilde Maarbjerg. Sammen holder de foredrag om deres rejser og maderfaringer i alverdens forskellige kulturer krydret med deres forkærlighed for den enkle livsstil Palæo.

Med mere end 25 år i en branche, som hele tiden kræver nytænkning og kreativitet kan Thomas Rode tage dig med på en rejse bag gryderne, hvor du får indblik i, hvordan lederskabet af en af Danmarks populæreste restauranter gennem 30 år kan overføres til mange andre arbejds- og ledersammenhænge.

Thomas Rode, er det ikke ham fra?

  • Kong Hans Kælder
  • 4-stjernes middag på Kanal 5
  • ’Stenalderkost’
  • ’Palæo’
  • ‘Gamle mænd i nye biler’
  • ‘Arven’

Book Thomas Rode her

Book et foredrag med Thomas Rode ved at udfylde Forespørgsel-skemaet i højre side.

Endnu mere om Thomas Rode

Selvom Thomas Rode har optrådt på det store lærred og ageret fotomodel på magasinforsider, bevarer han solidt begge ben på jorden med rod i sit sønderjyske ophav.

Hans passion for at rejse rundt i verden har givet ham en stor erfaringsbagage, som han bruger til at skrive rejseartikler og udvikle opskrifter for brands som Irma, Carlsberg og Danish Crown. Thomas Rode lever selv efter Palæo-principperne og guider dig gerne til, hvilken forskel de enkle principper kan gøre for krop og sjæl.