Tom Kristensen

Foredragsholder l Vinder af Le Mans l Forfatter

Om Tom Kristensen:

 • Kan bookes på engelsk

Book Tom Kristensen:

Om Tom Kristensen:

Født med benzin i blodet – verdensberømt racerkører og dansker – Tom Kristensen, med over 37 års erfaring inden for motorsport og været på toppen af motorsportens absolutte elite i mere end 20 år. Tom K. optræder med sit foredrag, der har titlen “TeamWork Works”, hvor nordjyden med anekdoter og erfaringer fra sin fantastiske karriere taler om vigtigheden af teamwork og selvtillid, samt den hårfine balance mellem succes og fiasko.

Ønsker du at booke Tom Kristensen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Tom Kristensen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Tom Kristensen

Tom Kristensen er vant til at yde og performe under pres og i allerhøjeste tempo. Den store verdensstjerne er dén racerkører i verden, der har vundet 24-timers løbet ”Le Mans” flest gange. Fighteren med dedikation og en målrettethed uden grænser, har selvsagt en kæmpe viden om alt, hvad der rør sig inden for motorsport og står også bag et par bøger om sin store succes.

Oplev den 9-dobbelte Le Mans-vinder holde et hæsblæsende foredrag. Fartgrænsen bliver i mere end én forstand overtrådt, når den absolutte konge af dansk motorsport fortæller. Han lægger vægt på samarbejdet, på at forberede en succes og på at nå sine mål i foredraget ”TeamWorkWorks”.

Tom Kristensen er kendt fra

 • The Book (2015), Politikens Foredrag
 • BT Guld (2013), BT
 • We are the Champions (2005) Finsen
 • Årets Sportsnavn (2002), Dansk Idrætsforbund
 • Le Mans (1997-2014), vundet 9 gange

Book Tom Kristensen

Book et foredrag med Tom ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Foredrag med Tom Kristensen

 • Tom Kristensens foredrag giver tilhørerne et kig ind bag facaden på Hobro-knægten, som blev født på en tankstation i 1967, og som sidenhen er nået øverst på sejrspodiet ikke mindre end 9 gange i et af verdens mest prestigefyldte motorløb, 24-timers løbet, Le Mans, i Frankrig.

  Tom Kristensen er samtidig meget bevidst om, hvad der har bragt ham karrierens 9 triumfer på Le Mans-banen: ”Nogen siger; Tom har vundet Le Mans 9 gange. Men jeg siger; nej, jeg har været med til det. Og jeg må sige, at jeg nyder succesen endnu mere, når jeg er sammen med nogen om at nå et mål. Det er den ultimative oplevelse for mig. Det er det, jeg søger”, fastslår Tom Kristensen efter at have givet talrige eksempler på, hvordan samspillet med mekanikere, medkørere og teamchefer er en fundamental forudsætning for at opnå resultater som racerkører.

Book Tom Kristensen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tom Kristensen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.