Send forespørgsel

Tom Kristensen

Født med benzin i blodet – verdensberømt racerkører og dansker – Tom Kristensen. Han var på toppen af motorsportens absolutte elite i mere end 20 år. Tom K. er i dag foredragsaktuel med titlen “TeamWorkWorks”, hvor nordjyden med anekdoter og erfaringer fra sin fantastiske karriere taler om vigtigheden af teamwork og selvtillid, samt den hårfine balance mellem succes og fiasko.

Ønsker du at booke Tom Kristensen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Tom Kristensen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Tom Kristensen

Tom Kristensen er vant til at yde og performe under pres og i allerhøjeste tempo. Den store verdensstjerne er dén racerkører i verden, der har vundet 24-timers løbet ”Le Mans” flest gange. Fighteren med dedikation og en målrettethed uden grænser, har selvsagt en kæmpe viden om alt, hvad der rør sig inden for motorsport og står også bag et par bøger om sin store succes.

Oplev den 9-dobbelte Le Mans-vinder holde et hæsblæsende foredrag. Fartgrænsen bliver i mere end én forstand overtrådt, når den absolutte konge af dansk motorsport fortæller. Han lægger vægt på samarbejdet, på at forberede en succes og på at nå sine mål i foredraget ”TeamWorkWorks”.

Tom Kristensen er kendt fra

  • The Book (2015), Politikens Foredrag
  • BT Guld (2013), BT
  • We are the Champions (2005) Finsen
  • Årets Sportsnavn (2002), Dansk Idrætsforbund
  • Le Mans (1997-2014), vundet 9 gange

Book Tom Kristensen

Book et foredrag med Tom ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.