Send forespørgsel

Trine Gregorius

Trine Gregorius er uddannet journalist, men har især gjort sig bemærket som skrap TV-vært og derudover også som yderst benyttet foredragsholder og ordstyrer. Senest har Trine Gregorius udgivet kogebogen ”Stegt flæsk med persillesovs – og andre danske livretter” i 2015.

Ønsker du at booke Trine Gregorius til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Trine Gregorius.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Trine Gregorius

Trine Gregorius er en skrap og hurtig TV-vært, der dog i høj grad har stået bag flere produktioner og trukket i snorene. Hun har desuden fungeret som medietræner for f.eks. Karen Ellemann. Trine må – i kraft af, at hun guider andre i det – om nogen beherske at få de rette pointer ud, kommunikere og formidle både spændende og interessant og ikke mindst holde styr på en hel forsamling. Dét vil også være tilfældet, hvis du booker Trine Gregorius som foredragsholder.

Trine Gregorius er en meget anvendt foredragsholder, vært, ordstyrer og peptalker, der leverer varen på morsom vis, men med alvorlige og lærerige pointer. Hun kan bookes med foredragene ”Skønne spildte kræfter”, ”Hvorfor hækler kvinder hatte til toiletrullerne?”, ”Fra kylling til kælling”, ”Hvis du forstår, hvad jeg mener …” og ”Hvornår bli’r VI moderne?”

Trine Gregorius er kendt fra

  • Stegt flæsk med persillesovs – og andre danske livretter (2015), Rosinante
  • Trine og det danske køkken (2004), DR
  • Det Svageste led (2001-2003), DR
  • Den som tier (1999), Aschehoug
  • Rigets Tilstand (1997-1999), TV2
  • Kronsj (1997), P3

Book Trine Gregorius

Book et foredrag med Trine Gregorius ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Trine Gregorius kan også engageres som konferencier eller vært.

Endnu mere om Trine Gregorius

Trine Gregorius er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Derefter gjorde hun sig bemærket i radioen, hvor hun bl.a. har været politisk medarbejder på Radioavisen og studievært på P3s ”Kronsj!” Fra TV kender vi Trine Gregorius som værten med den skarpe tunge, hvilket hun beviste i debatprogrammet ”Rigets Tilstand” på TV2 og quizzen ”Det Svageste Led” på DR.

Desuden er Trine Gregorius en flittig skribent og har udgivet flere kogebøger samt en enkelt roman ”Den som tier” (1998).