Tue West

Sanger | Solist

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Tue West:

Om Tue West:

Et varieret og velkendt bagkatalog ligger som fundament til denne oplevelse i musikalsk nærvær. Sangene, stemmen og de poetiske tekster, krydret med guitarloops, historiefortællinger, humor og dybde.

Ønsker du at booke Tue West til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Tue West.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Tue West

Ny musik er på vej fra sangskriveren, der igennem 20 år har udgivet 9 studiealbums, en EP og dusinvis af singler. Han har modtaget en Grammy, P3’s talentpris, Statens kunstpris for rytmisk musik og en lang række nomineringer, blandt meget andet. I 2023 har Tue West over 1 million årlige streams på Spotify og mere end 60.000 månedlige lyttere, og nye lyttere finder kontinuerligt vej til hans musik.

Endnu mere om Tue West

Genren er åben, men kan bl.a. defineres som singer/songwriter eller folk/pop/fortæller, og sangene er stadig primært på dansk, mens engelsksprogede sange også er begyndt at sætte sit præg på repertoiret. Gennem årene har udgivelserne været varierede, og det er svært at finde musikere, han kan sammenlignes med. Han opholder sig så at sige på sin egen musikalske platform, samtidig med at han stadig er en bestanddel af 00’ernes store generation af dansksprogede sangskrivere.

Nærværende, poetiske og aktuelle sange om livet er et fast omdrejningspunkt, mens den improviserede tilgang er en stor del af musikerens DNA. Nu med et dynamisk setup med guitaren og pedalerne i fokus og dermed en ekstra bredde i lyd og atmosfære, der går hånd i hånd med det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.

De seneste år:I efteråret 2021 udkom det 8. studiealbum “Frihed til at være en fange,” der blev færdiggjort i Reykjavik under pandemien. I foråret 2022 var Tue West komponist, multiinstrumentalist og sanger i den anmelderroste teaterkoncert “Sange Ud Af Evigheden,” der blev opført på Kronborg Slot. Koncerten modtog blandt andet 5 hjerter i Politiken, og et album med musikken er nu udgivet. Tidligere medvirkede han også i CV. Jørgensen-teaterkoncerten som multiinstrumentalist og sanger.

Samtidig begyndte ny musik fra flere andre projekter at udkomme, herunder singlen “Hvad tænker Ingrid på” (Eslund/West), som er repræsenteret i den 19. udgave af Højskolesangbogen, samt flere engelsksprogede udgivelser. Nogle af disse udgivelser bliver også til albums, som vil udkomme i den nærmeste fremtid. Derudover er der et islandsk/dansk projekt under opsejling, da han i 2021 allierede sig med Teitur Magnusson og dannede gruppen Supernatural Suburbia.

Book Tue West

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tue West og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.