Send forespørgsel

Yepha

Yepha blev oprindeligt kendt som en del af rap-duoen UFO Yepha, men har siden 2011 haft succes som solokunstner. Yepha og Morten Hampenbergs hit ”Vi’ Helt Væk” fra 2015 vandt en Danish Music Award for Årets Club Navn. Samme år udkom også singlen ”Baddest”.

Yepha blev oprindeligt kendt som en del af rap-duoen UFO Yepha, men har siden 2011 haft succes som solokunstner. Yepha og Morten Hampenbergs hit ”Vi’ Helt Væk” fra 2015 vandt en Danish Music Award for Årets Club Navn. Samme år udkom også singlen ”Baddest”.

Ønsker du at booke Yepha til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Yepha.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Yepha

Yepha er sprunget ud som solist. På singlen ”Ik Gør Det”, som lå 30 uger på 1. pladsen på den officielle danske dance-chart, fyrer han op for festen i vanlig stil. Men fortællingerne er mere ærlige og personlige end nogensinde før.

Med mere end 40.000 solgte albums, tre guldsingler, en platinsingle og over fem millioner visninger på YouTube, har UFO Yepha i deres duo-dage sikret sig en plads som et af de største danske hiphopnavne nogensinde. I 2011 meddelte gruppen dog en tidsubegrænset pause. Men den populære Yepha har alligevel fortsat som rapper, og har indtaget adskillige dansegulve og scener siden. Han er garant for fest og farver, og lover de største danske clubhits til jeres arrangement.

Yephas største hits

– Vi’ Helt Væk (2015), feat. Morten Hampenberg

– Baddest (2015), feat. Morten Hampenberg og Neya

– Det Går Ned (2012), feat. Niklas

– Ik’ Gør’ Det (2012), platincertificering

– Klovn (2011), feat Alexander Brown, Morten Hampenberg og Casper Cristensen

– Det Stikker Helt Af (2011), feat. Alexander Brown og Morten Hampenberg

– Skub Til Taget (2009), feat. Alexander Brown og Morten Hampenberg

– Op Med Håret (2006), – med UFO

– Fluen På Væggen (2006), – med UFO

Book Yepha

Book en koncert med Yepha ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Yepha

Yepha har lavet musik hele sit liv; først i Svendborg, siden i Århus og nu i København. Debuten med UFO kom i 2003, og den etablerede Yepha som rapperen med et af de vildeste flows i Danmark – og derfor har han også været et populært livenavn gennem det sidste årti.

Yepha har et samarbejde med Hampenberg, som han mødte og udviklede et venskab med, da de skabte kæmpehittet ”Skub Til Taget”. De to kan også opleves sammen live.

Yepha, der egentlig har navnet Jeppe Bruun Wahlstrøm, blev også kendt på TV-skærmen, da han med UFO var korleder i TV2-programmet ”Allstars” i 2009.