Zididada

Band I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Zididada:

Om Zididada:

Zididada har siden 1999 leveret lækre popmelodier med positive energier til den danske musikscene. Senest udkom de med albummet ”Fix Your Heart” i 2013.

Ønsker du at booke Zididada til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Zididada.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Zididada

Zididada er et af 00-ernes mest leveringsdygtige orkestre, hvad angår ørehængere og evergreens. I dag betragter mange Zididada som bandet, der introducerede danskerne for evig sol, fest, farver og positive, ja nærmest naive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden. En stil der stod i stærk kontrast til datidens trend i form af en hårdtpumpet eurodancestorm, der raserede Danmark med Aqua, Hit’N’Hide, Infernal og Barcode Brothers i spidsen. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan nynne med på “Zididada Day” og “Princess”, eller simpelthen ikke har kunnet få “Walking on Water” ud af hovedet.

– ”Som altid når Zididada spiller giver de den max gas på senen. De er friske, søde og ikke mindst nærværende og har en god karisma.” – Publikummer via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

– ”[…] bandet forstod hurtigt at få alle tilstedeværende til at rejse sig, klappe og synge med så koncertoplevelsen blev faktisk af allerbedste kvalitet. En energi og stemning man sjældent oplever så skøn!” – Publikummer via Ticketmaster, 5 stjerner (2014)

Zididadas største hits

– Walking on Water (2004)

– Zididada Day (2004)

– Prinsesse (2004)

– Happy Fool (2004)

Book Zididada

Book en koncert med Zididada ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Zididada

Seneste album ”Fix Your Heart” udkom i maj 2013.”Fix Your Heart” er et album, der står fast på at levere positive indtryk og budskaber, selv i krisetider. Det er netop samme gode vibrationer og positive budskab, som også kendetegner bandets andre albums, der yderligere tæller ”Welcome to Zididada” fra 1999, ”Have a Zididada Day” fra 2000, ”Happy Fool” fra 2002, ”Princess (Greatest Hits)” 2004, ”Music Makers” fra 2005 og ”Take it All” fra 2008.

Zididada peakede album- og radiorotationsmæssigt omkring 2004, men dermed var succesen og historien om bandet slet ikke skrevet færdigt. For Zidadada er ikke et band, der på nogen måde har ligget på den lade side. Energien og kærligheden for solskinsbandet har rykket sig og forplantet sig ude på den danske livescene, hvor bandet i gennemsnit spiller 100 koncerter og festivaler om året.

Navnet ”Zididada” er selvopfundet, hvorfor Jimmy Colding og Danny Linde, der startede bandet, har besluttet, at det betyder ”Evig Sol”. Danny Linde har i mellemtiden forladt bandet. På nuværende tidspunkt tæller gruppen derfor: Jimmy Colding på vokal, Jacob Krausmann på keyboard, harpe, guitar og sang, Björn Jönsson på trommer, Lars Storck på percussion, sang og guitar, Lars Maasbøl på guitar og Anders Heidelbach på bas.

Book Zididada

Send os en uforpligtende forespørgsel på Zididada og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.