Andreas Bo

Comedy l One–Man Show l Konferencier l Vært l Show

Forespørg på Andreas Bo
+45 46 15 37 00
Tak - du hører snart fra os
image description
Tilmeld

Andreas Bo, på stor Danmarkstour fra den 2. oktober 2014

Enter password

I efteråret 2012 tog Andreas Bo ud i det ganske land med sit første onemanshow nogensinde, ”PLAGIAT”, der havde Danmarkspremiere den 13. september. Andreas drager igen ud på en omfattende Danmarks turné, foreløbig bestående af 45 shows i efteråret 2014 – denne gang med titlen ”ORIGINAL”. Hele turnéplanen offentliggøres den 6. januar 2014.

Andreas Bo er ikke kun en af landets sjoveste komikere, han er komikkens svar på en kamæleon.

Andreas Bo satte helt nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med sine fantastisk rammende parodier i comedy showet ”Live fra Bremen”. Med sine hamrende overbevisende parodier, har vi set ham forvandle sig til Kim Larsen, Ole Henriksen, Thomas Blachman og mange, mange flere.

Andreas er svær at sætte i bås som komiker. Hans virkemidler og talent stikker i utroligt mange retninger, og derfor er det faktisk ret interessant, at han har fået den store offentlige opmærksomhed i rollen som alle mulige andre.Andreas Bo har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Book Andreas Bo her:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Andreas Bo. Book dit næste comedy show med Andreas Bo ved at klikke på Forespørg knappen på billedet øverst på siden, og efterfølgende udfylde formularen.

Andreas Bo kan også engageres som konferencier. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Andreas Bo comedy Komikeren Andreas Bo Andreas Bo komiker

Sådan foregår en forespørgsel og booking hos Tajmer

 • image description 1

  Start med at kontakte os

 • image description 2

  så får du vejledning og et uforpligtende tilbud

 • image description 3

  Siger du ja, laver vi en booking

 • image description 4

  og så planlægger/afvikler vi i fællesskab

Klik her for en mere detaljeret forklaring

1. Send en forespørgsel

Send os en mail med beskrivelse af dit arrangement og evt. den kunstner/kunstnere, du ønsker at booke. Du kan også ringe til os på hverdage ml. kl. 8.30 og 16.30 på tlf. 4615 3700 eller udfylde vores kontaktformular her på sitet. Vores formular er udarbejdet for at vores bookere kan få en klar forståelse af, hvilken type arrangement du henvender dig om, og alle oplysninger behandles naturligvis i fuld fortrolighed. Det hele er ganske uforpligtende. Vi sørger for, at din henvendelse kommer til den booker, som har erfaring med lignende arrangementer og/eller varetager nævnte kunstner.

2. Vi vender uforpligtende retur

Vi vil herefter vende tilbage på mail - enten med forslag til underholdningen til dit arrangement eller med en pris på den ønskede kunstner. Vi tilstræber, at kunne give dig et svar indenfor 24 timer.

3. Booking

Når aftalen er på plads, fremsender vi en kontrakt, hvor detaljerne er beskrevet. Denne bedes venligst læst grundigt inden underskrift og returnering til os. Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål - send os en mail eller ring til os på tlf. 4615 3700.

Når vi har modtaget underskrevet kontrakt, underskrives den ligeledes herfra og returneres til jer. Kontrakten gælder ligeledes som faktura og betalingsbetingelserne fremgår af den.

4. Planlægning og afvikling

Vi ser frem til - i et tæt samarbejde med dig - at planlægge og afvikle jeres næste koncert, fest, event, konference, kick-off, stand-up show, foredrag eller andet.