book chili klaus

Chili Klaus

Foredragsholder l Musiker l Chili-entusiast l Forfatter

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Chili Klaus:

Om Chili Klaus:

Claus Pilgaard, bedre kendt som Chili Klaus, har gennem de sidste par år for alvor gjort chilien og chilismagningen populær i Danmark. Sammen med bl.a. Bubber, Preben Kristensen, Hella Joof og mange andre, har han for åben skærm spist sig gennem nogle af verdens stærkeste chilier.

Ønsker du at booke Chili Klaus til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Chili Klaus.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Chili Klaus

Der er vel de færreste, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med de hylende morsomme videoer, hvor Chili Klaus introducerer stærke chilier til både kendte og mindre kendte mennesker. Udover at være udpræget chili-entusiast, er Klaus både spændende, humoristisk og på alle måder bemærkelsesværdig i hans kunnen, når det gælder smagningen af den stærke frugt.

Klaus har siden sit gennembrud udviklet sin egen shop med chili-specialiteter samt udgivet bøger indenfor emnet. Også udlandet er ved at få øjnene op for ham, da hans videoer nu også når ud over Danmarks grænser.

Videoerne er nemlig set af millioner af mennesker, han har over 318.000 følgere på Facebook og i 2014 fik han en Zulu Award for ”Årets mest underholdende video”, ligesom han fik ”Mad & Medieprisen” for mad på de sociale medier. Han vil uden tvivl også kunne bringe noget af en chili-udfordring til netop dit event, hvis du booker ham med hans ”Chilismagning”.

Chili Klaus er kendt fra

  • Den er go’ i ørerne (2014), Politikens Forlag
  • Chili Klaus, Youtube-kanal

Book Chili Klaus

Book Chili Klaus hos Tajmer Booking & Management. Book en underholdende chilismagning med ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Foredrag med Chili Klaus

  • Til en chilismagning medbringer Chili Klaus et varieret udvalg af chilier i alle vindstyrker – så der er noget til dem, der blot vil mærke den svage varme og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse. Få en sjov og anderledes oplevelse fra øverste hylde sammen med en af tidens hotteste navne.

Book Chili Klaus

Send os en uforpligtende forespørgsel på Chili Klaus og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.