Send forespørgsel

Abbatizers

Abbatizers tager dig med i tidsmaskinen og fluks tilbage til 1970’erne, hvor du kan opleve Abbas fænomenale og medrivende musik live.

Ønsker du at booke Abbatizers til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Abbatizers.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Abbatizers

Velkommen til Abbatizers fantastiske univers. En verden, hvor Agnethas øjne aldrig har været mere blå og plateaustøvlerne sidder præcis, som de skal. Abbatizers hylder discoen og udfordrer alle med bare et minimum af rytmesans. Med humor, stil og stor respekt for originalen, spiller de alt, hvad den kan trække i lidt for tætsiddende satinbukser.

Abbatizers tager publikum med på en musikalsk rejse gennem alle de store Abba-kompositioner og holder sig ikke tilbage: showet gennemføres helt ud i detaljen, så både Abba-elskere og hidtil uindviede får en maksimal oplevelse.

Bandet består af 6 dedikerede personer, der med glimt i øjet har viet deres liv til at standse tiden og beame alle tilbage til 70’ernes guldalder og Abbas storhedstid.

Abbatizers kan bookes både til fødselsdage, koncerter, halballer eller til andre arrangementer, der mangler et energisk indslag, der bringer folk sammen over popnostalgi og fællessang.

Book Abbatizers

Book en koncert med Abbatizers ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Abbatizers

Abbatizers kan genoplive Abba-ånden og bringe alle de populære hits tilbage. Skrål med, når det muntre kopiband går all in på at give dig en unik Abba-oplevelse. Kostumer, stemmer og musik er alt sammen tunet ind på 70’er stemning, der kan sætte gang i dansefødderne og få publikum til at nynne med.

Bandet bringer humør, glæde og nogle af de største hits med sig, når de giver et brag af et sceneshow. De har før optrådt ved bl.a. Roskilde Festival, Skanderborg Festival, Langelands Festival og Døllefjelde Mussemarked – for slet ikke at tale om storslåede koncerter i både Operahuset og på Nationalmuseet.

Abbatizers har i mange år også været at opleve ved store, åbne arrangementer, da de både optræder i storcentre, til lokale festuger og meget andet. Københavner-bandet er super professionelt, charmerende og energisk, og de kan bookes til netop dit event.