Send forespørgsel

Abba Arrival

Verdens bedste Abba-show nogensinde – direkte fra Sverige. Så er Abba her! Det eneste Abba-showband med Abbas originale musikere og eksklusive rettigheder.

Ønsker du at booke Abba Arrival til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Abba Arrival.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Abba Arrival

Abba Arrival både lyder og ser ud netop som Abba gjorde. Showet roses over hele USA og resten af verden, og Arrival er den eneste gruppe i verden som har rettighederne til at kopiere Abbas scenetøj.

Bandet optræder med mere end 20 af Abba’s hits som: ”Dancing Queen”, ”Fernando”, ”Take A Chance”, ”Waterloo”, ”SOS”, ”Money Money Money”, ”Chiquita”, ”Gimme Gimme Gimme”, ”I do I do I do”, ”Honey Honey”, ”Thank You For The Music”, ”Mamma Mia” og mange andre.

– ”Som stor ABBA fan vil jeg sige, at det var et fantastisk godt show. Der er jo ikke ABBA, men Arrival gør det godt nok flot og tættere på kommer man vist ikke” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2016)

– ”Super oplevelse fra start til slut. Autentisk lyd, tøj og hår. En fornøjelse at lytte til – OG se på. Totalt flash back” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2016)

– ”Et band som både musik – sang og optrædelsesmæssigt bragte os tilbage til 1970’erne med melodier der ikke kunne gøres bedre – scenekunst når det er bedst.” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2015)

Book Abba Arrival

Book en koncert med Abba Arrival ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Abba Arrival

Hvis du er til Abba-musik, er dette show lige noget for dig. Det er faktisk det bedste Abba-kopiband, der findes i dag. Arrival fra Sverige samarbejder med symfoniorkestre over hele verden i store produktioner med 50-100 musikere på scenen.

”Arrival”, der betyder ”ankomst”, var også titlen på det originale Abba-bands album fra 1976. Det indeholdte hits som ”Money, Money, Money”, ”Knowing Me, Knowing, You” og ”Dancing Queen”. Disse numre og mange flere kan opleves, når Abba Arrival fra Sverige ankommer til jeres fest og går all in på Abba-nostalgien.