Pretty Maids

Band I Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Pretty Maids:

Om Pretty Maids:

Heavy metal-bandet Pretty Maids blev dannet i 1981. Bandet turnerer stadig både i ind- og udland og står bag en masse hits. I 2014 udkom deres seneste album ”Louder Than Ever” og de var på turné i det meste af Danmark i 2015.

Ønsker du at booke Pretty Maids til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Pretty Maids.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Pretty Maids

De er af deres fans blevet kaldt danske rockguder, og de er kendt for deres humor og store passion for musikken. Pretty Maids er et fantastisk liveband, der har fået store roser fra landets anmeldere. Bandet, der især hittede i 1980’erne, har udgivet 13 studiealbums, solgt flere hundredetusinder kopier og opvarmet for bl.a. Black Sabbath. De har både haft dansk og international succes og ved virkelig, hvordan man giver den gas, så publikum får en fed oplevelse.

De erfarne rockherrer kan levere en energi og musikkærlighed, der vil sætte gang i festen og publikum! Skal der synges, hoppes og svinges med håret, så er dansk rocks energiindsprøjtning bandet for jer!

– ”[…] charmerende og ganske ukrukket på den gode jyske, lidt underspillede måde – selv når helvedes kræfter slippes løs.” – GAFFA, 6 stjerner (2015)

– ”[…] rock af den tunge slags, serveret af et modent band, der spillede, som var de stadig våde efter være at kommet op af gryden med den trylledrik, der holder en ukuelig og insisterende spilleglæde ved lige.” – GAFFA, 5 stjerner (2014)

Pretty Maids’ største hits

– Nuclear Boomerang (2014)

– Mother of All Lies (2013)

– Little Drops of Heaven (2010)

– Please Don’t Leave Me (1992)

– Back to Back (1984)

 

Book Pretty Maids

Book en koncert med Pretty Maids ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Pretty Maids

Pretty Maids stammer fra Horsens og blev dannet i 1981. Bandmedlemmerne tæller Rene Shades på bass, Ronnie Atkins på vokal, Kenneth Hammer på guitar og Allan Tschicaja på trommer.

Bandet opnåede især kæmpe popularitet i 1980’erne, men har også stadig en fast fangruppe ikke kun i Danmark, men også i Sverige, Japan, Tyskland og Spanien. De roses især for at være fænomenale, fulde af energi samt gode til at komme ud over scenekanten. Det meget erfarne band har – udover 13 studiealbums – også har udgivet 4 EP’er, 3 opsamlingsplader og 3 live-cd’er.

Book Pretty Maids

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pretty Maids og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.