Send forespørgsel

Deux Femmes

Ønsker du at booke Deux Femmes til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Deux Femmes.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Deux Femmes

Deux Femmes danner en stilfuld og elegant ramme omkring dit arrangement. Ensemblet spiller, udover klassiske værker, musik indenfor genrerne jazz, highlights, evergreens og filmmusik. Repertoiret omfatter både Bach, Mozart, Richard Strauss, men også Erroll Garner, Morricone, Hoagy Carmichael og andre.

Deux Femmes optræder som midtpunkt eller som elegant og diskret akustisk baggrund. Musikerne – oboist Sanne Damore og harpenist Berit Spælling er begge uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Berit Spælling er medlem af Trio Rococo, og assisterer desuden i bl.a. Sjællands Symfoniorkester. Sanne Damore assisterer i diverse landsdels- og teaterorkestre.

Ensemblet skaber en stemningsfuld atmosfære til bryllupper, receptioner, events eller dinér.

Deux Femmes spiller alt fra den klassiske genre til evergreens i netop den lydstyrke, der gør det muligt både at nyde musikken og at tale med hinanden.