Send forespørgsel

Jazzeau

Mangler du et eksklusivt og unikt jazzband? Jazzeau er netop det og meget mere! De kan bookes til ethvert slags arrangement og event.

Ønsker du at booke Jazzeau til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jazzeau.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jazzeau

Der er intet, der kan skabe god baggrundsmusik som et godt jazzband. Derfor er det også oplagt at booke Jazzeau, der er et både rutineret og dygtigt band, der kan byde på en masse sprøde rytmer og skabe hyggelig stemning.

Hvis du vil underholde et kræsent publikum, så er orkestret Jazzeau blandt de bedste internationale, europæiske jazzmusikere, du kan booke til dit arrangement.

Jazzeau spiller first class international top repertoire fra genrene Swing, Jazz, Bossa Nova og classy evergreens i nutidige arrangementer.

Jazzeau er særlig velegnet til premium arrangementer med internationale gæster, hvor først og fremmest kommunikation med hinanden, er i fokus. Senere er der mulighed for at spille op til dans. I mindre besætning, er Jazzeau især egnet til dinner musik og receptioner.

The Jazzeau vintage lounge Orchestra kan både spille til dans og under spisningen, ligesom de – efter aftale – også kan spille bestemt repertoire inden for pop og dance.

Book Jazzeau

Book en koncert eller musikalsk indslag med Jazzeau ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Jazzeau

Jazzeau er et band, der stammer fra 2005. Med over 10 år som festligt liveband, har de en del optrædener i rygsækken, som de kan trække på. Bandet har bl.a. spillet i mange europæiske lande, ligesom de har optrådt i det meste af det danske land. Det københavnske band kan også engageres til at optræde i udlandet.

Jazzeaus musikere har spillet i/med: “X-Factor”, “Vild Med Dans”, Det Kongelige Kapel, Danmarks Radios Underholdningsorkester, DR Big Band, Katie Melua, The Four Tops, Gavin DeGraw, Il Divo, Westlife, Maceo Parker, Toots Thielemanns, Curtis Stigers, Cæcilie Norby, Ulf Wakenius, Etta Cameron, Sinne Eeg og mange flere.