Send forespørgsel

Claus Elgaard

Ønsker du at booke Claus Elgaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Claus Elgaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Foredrag med Claus Elgaard

Med livet som indsats” er et foredrag om misbrug, løgne, kærlighed og død.

Foredraget er ikke en klagesang om, at det er samfundets skyld, men handler i stedet om viljen til at overleve og nødvendigheden af, at turde tage ansvar for sit eget liv og handlinger.

TV2’s studievært, Claus Elgaard, fortæller hudløst ærlig om et liv i kaos. Et dobbeltliv som ludoman og feteret studievært. Den kendte studievært var så afhængig af spil, at han spillede roulette, mens han var vært på direkte TV. Det er samtidig historien om en barndom præget af misbrug, forfald og nederlag.

Claus Elgaard er i dag kommet styrket ud på den anden side. Men det har været en barsk kamp med en opløst familie, en død kæreste og forældre, der drak sig ihjel.

I foredraget fortæller den altid professionelle og veloplagte studievært, med udgangspunkt i sin selvbiografi med samme navn, om vejen tilbage til livet. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Anders Rou Jensen – og med efterskrift af Michael Jørsel, leder af Center for Ludomani og Claus Elgaards behandler.

“Det handler om at være klar”..

Der er ingen undskyldning for ikke at være forberedt til en opgave. Uanset om det er en opgave, der kan være en skillevej i tilværelsen, eller en mindre opgave på arbejdspladsen, så skylder vi både os selv og vores omgivelser, at være forberedt og klar til at løse opgaven.

Hvordan gør man sig klar? Hvordan sørger man for at være skarp på dagen?

Efter at have tilbragt 25 år sammen med definerede vindere – sportsfolk som erhvervsledere – har Claus Elgaard valgt deres bedste teknikker ud.

Claus Elgaard er også en erfaren konferenceleder / konferencier og har tidligere samarbejdet med de fleste større virksomheder i Danmark.