Send forespørgsel

Michelle Hviid

Michelle Hviid er uden tvivl en af Danmarks største kvindelige iværksættere og idémagere. Hun står ikke kun bag den populære og succesfulde datingportal "Running Dinner", men er også både aktuel som klummeskribent, TV-vært samt forfatter, hvor hun senest har udgivet "Råstyrke" i 2015.

Ønsker du at booke Michelle Hviid til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Michelle Hviid.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Michelle Hviid

Michelle Hviid er en af vore helt store iværksættere kendt for sit kæmpe engagement og sin fremdrift. Som foredragsholder er Michelle derfor både energisk, inspirerende og fuld af en masse gode idéer. Book Michelle Hviid og oplev en hudløs ærlig, autentisk og helt igennem fantastisk foredragsholder, der med humor og nærvær kan underholde og begejstre med sine fantastiske foredrag om iværksætterdrømme og arbejdsliv generelt. Lige nu tilbyder Michelle følgende foredrag: ”Råstyrke”, ”Find arbejdsglæden. Find i det hele taget glæden. Tag ansvar.”, ”Skru op for livet – alt, hvad du giver, får du dobbelt igen” og ”Sådan udlever du dine iværksætterdrømme og får succes!”

Michelle Hviid er kendt fra

  • Råstyrke (2015), People’s Press
  • Hviids Varmestue (2015), Radio24syv
  • Skru op for livet – 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen (2011), Pretty Ink
  • Ekstra Bladet (2011-2013), klummeskribent
  • Så har vi balladen (2011-2015), P4
  • 24 Timer (2010-2011), klummeskribent
  • Michelles Mission (2006), DR1

Book Michelle Hviid

Book et foredrag med Michelle Hviid ved at udfylde Forespørgsel-skemaet i højre side. Michelle Hviid kan også engageres på engelsk.