book søren ryge

Søren Ryge Petersen

Havemand I TV-vært I Foredragsholder I Forfatter

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Søren Ryge Petersen:

Om Søren Ryge Petersen:

Søren Ryge Petersen er hele Danmarks havemand, der gennem årtier har givet gode råd og tips til græsplænen og bedene. Søren Ryge er stadig aktuel DR med sine mange programmer og kan også engageres som foredragsholder.

Ønsker du at booke Søren Ryge Petersen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Søren Ryge Petersen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Søren Ryge

Søren Ryge Petersen er en unik personlighed inden for dansk tv. Siden 1988 har han været at opleve med sit haveprogram på DR. I flere årtier har den hyggelige og nærværende vært fanget sit publikum med historier og tips om alt lige fra ukrudt til roer – ikke at forglemme hans fantastiske indblik i menneskehistorier.

Søren og ikke mindst hans program har – forståeligt nok – rigtig mange ugentlige seere. I over 25 år har Søren med sin usammenlignelige fortællerstemme tryllebundet flere generationer.

Du kan booke den populære, velformulerede havevært, som vil møde publikum i øjenhøjde og give et interessant og spændende foredrag. Søren går til en opgave med oprigtighed og respekt – og så vil hans sprogblomster og fascinerende sprogbevidsthed uden tvivl fastholde alle lyttere.

Søren er aktuel med foredragene ”Historier fra Danmark” og ”Det handler om mennesker”. Søren Ryge holder fortrinsvis foredrag i Jylland eller på Fyn.

Søren Ryge er kendt fra

– Ryges krat og store træer (2019), DR1

– Et liv med hund (2017), Lindhardt og Ringhof

– Leif den stadig lykkelige og andre historier

– Min Barndom (2015), Gyldendal

– Haveglæde (2014), Lindhardt & Ringhof

– Naturglæde (2013), Lindhardt & Ringhof

– Søren Ryge præsenterer (2011-nu)

– Vores liv (2011-2015), DR1

– Søren Ryge Direkte (2006-2008), DR1

– DR Derude (1988-2006), DR1

Book Søren Ryge Petersen

Book et foredrag med Søren Ryge ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Søren Ryge Petersen

Søren er opvokset i Sydslesvig, og har en cand.phil fra Aarhus Universitet. Selvom han primært er kendt som hele landets havemand, er han faktisk selvlært, hvad angår havearbejde.

Fra 1978 til 1990 var Søren redaktør på magasinet ”Haven” og siden 1988 har han været aktuel på DR – både under titlen ”DR Derude Direkte”, ”Søren Ryge Direkte” og ”Søren Ryge Præsenterer”.

Søren er ikke kun havekender og ekspertformidler af første klasse – han er også utrolig god til at tale og konversere med mennesker. Af samme grund har han haft flere programmer på DR, der handlede ligeså meget om menneskeliv, som det handlede om naturen.

Søren har desuden udgivet og bidraget til adskillige bøger. I 2006 modtog han prisen ”Den Gyldne Grundtvig” og i 2013 ”Modersmålsprisen”.

Foredrag med Søren Ryge Petersen

 • Selvom Søren Ryge fortrinsvis kendes som havemand, interesserer han sig også meget for mennesker og deres historier. Han har lavet flere programmer, hvor han møder forskellige personligheder – alt lige fra ostehandleren fra Skagen til Onkel Aage fra Amerika. Hør og bliv fascineret, når Søren Ryge sætter fokus på historier fra Danmark.
  Søren Ryge holder fortrinsvis foredrag i Jylland eller på Fyn.

 • Ud over haveprogrammer har Søren Ryge også interviewet og lavet portrætter af flere mennesker. Men hvordan finder man de rette personer med noget på hjerte? Hvordan får man det til at fortælle om det? Og hvordan kan to dages intens snak blive til en halv times fjernsyn? Svarene kan du få i dette foredrag med Søren Ryge, når han fokuserer på, hvorfor almindelige menneskers historier kan være virkelig spændende.
  Søren Ryge holder fortrinsvis foredrag i Jylland eller på Fyn.

Book Søren Ryge Petersen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Søren Ryge Petersen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.