Send forespørgsel

Erik Clausen

Erik Clausen er uden tvivl en af komikens grand old men, og har haft stor succes med sit seneste show ”Fra den ene hjernehalvdel til den anden”. Den talentfulde skuespiller og instruktør står ligeledes bag flere populære film, senest ”Mennesker bliver spist” fra 2015.

Ønsker du at booke Erik Clausen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Erik Clausen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Erik Clausen

Erik Clausens eminente show ”Fra den ene hjernehalvdel til den anden” var uden tvivl stand-up for viderekomne. 60 erigerede minutter for fuld udblæsning med synkoperende retorik, synspunkter samlet op fra udkantskulturen og fra Erik Clausens ukontrollable underbevidsthed og hans stærkt nedtonede fornuft, garanteret total fri for konsensus.

Erik Clausen er ikke kun aktuel som komiker, men også som foredragsholder, hvor han byder velkommen til et akademisk foredrag med humoristiske bivirkninger af samme navn som sit stand-up show ”Fra den ene hjernehalvdel til den anden”. Med klip fra sine succesfilm fortæller Erik Clausen om sit liv og sin karriere som instruktør. Alle bydes velkommen til at høre på Erik Clausen, der er født med fødderne opad, som vender tingene på hovedet ud fra den erfaring, at det er de normale der er de virkelige gale.

Erik Clausen er kendt fra:

  • Mennesker Bliver Spist (2015), skuespiller og instruktør
  • Fra Den Ene Hjernehalvdel Til Den Anden (2011), one-man show
  • Frihed På Prøve (2010)
  • Ledsaget Udgang (2007), instruktør
  • Slip Hestene Løs (2000), instruktør
  • Den Store Badedag (1991)
  • Midt Om Natten (1984)

Book Erik Clausen

Book et foredrag med Erik Clausen ved at udfylde Forespørgsel-skemaet i højre side. Erik Clausen kan også bookes som komiker.

Endnu mere om Erik Clausen

Erik Clausen turnerede i 2011 med sit meget roste one-man show, der– ifølge Erik Clausen – angiveligt kunne anbefales af ”efterlønnere uden grænser, ægtepar fra den lange bane, enlige med gyldigt pas, intellektuelle med manuelt arbejde, ønskebørn med café latte abstinenser, omvandrende sparepærer med høj pande og røde lejesvende som ser ”X- Factor” i smug”. Showet blev populært på ikke kun at kunne få publikum til at træne lattermusklerne, men ikke mindst også for at kunne give noget at tænke over.

Den satiriske komiker, Erik Clausen, har siden slutningen af 1970’erne fungeret som både skuespiller og instruktør. Han startede oprindeligt med at spille gadeteater med Leif Sylvester Petersen, men har derefter udviklet talentet og siden stået bag et hav af succeser, der bl.a. tæller ”Cirkus Casablanca”,”Rocking Silver”, ”Manden i Månen”, ”De Frigjorte” og ”Min Fynske Barndom”, der alle har gjort ham kendt som en af Danmarks helt store instruktører. De senere år har han – udover med sit one-man show – også været aktuel, da både ”Frihed På Prøve” og ”Mennesker Bliver Spist” kom til verden i henholdsvis 2010 og 2015.

Erik Clausen har også været kunstmaler i en længere periode, før han rigtig kom på det hvide lærred. Han sælger stadig sine malerier i dag, men er ellers i højere grad gået til filmen – og det med stor succes, da han bl.a. modtog Bodil-prisen for bedste danske film for ”Manden i Månen” i 1986 og for ”De Frigjorte” i 1994.