Lars Simonsen

Foredragsholder I Life is good

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Lars Simonsen:

Om Lars Simonsen:

Lars Simonsen er en vaskeægte eventyrer, der sammen med sin familie konstant er på jagt efter nye oplevelser, hvor naturen, mennesket og familien til syvende og sidst er både samlingspunkt og drivkraft. Bedst kendt i offentligheden er han sikkert for den ekspedition i kajak, der gik fra København til Istanbul. En tur på 7.300 kilometer, der bød på både hårde tider og mageløse erfaringer.

Ønsker du at booke Lars Simonsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lars Simonsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Spørgsmålet om, hvorfor Lars Simonsen udsætter sig selv, sin kone og sine to små børn for den slags strabadser blæser naturligvis i vinden. Og svaret skal findes i en lyst til at komme i gang med at gøre, som man har lyst til, og naturligvis krydre det med oplevelser, der både former og fuldender den lille familie.

Derfor skal du booke Lars Simonsen

Har du lyst til at høre et foredrag, der emmer af både røverhistorier, ærlighed og spænding, går du ikke galt i byen med Lars Simonsens fortælling. Lars Simonsen viser billeder og videosekvenser fra den fantastiske rejse, der bød på både meterhøje bølger og et unikt visit af en grindehval.

Der er noget fortryllende over Lars Simonsens tilgang til livet. En lethed og et ønske om et bedre og mere indholdsrigt ophold her på jorden. Og selvom vi alle ønsker det gode liv, er det de færreste, der på samme måde som Lars Simonsen tager skeen i den anden hånd og aktivt opsøger de muligheder, der rent faktisk findes.

Lars Simonsen, er det ikke ham fra?

 • Svømmeturen hele vejen rundt omkring Danmark
 • Foredraget om en eventyrrejse med blebørn
 • Foredraget om at arbejde i udlandet

Book Lars Simonsen her

Du kan engagere Lars Simonsen ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.

Endnu mere om Lars Simonsen

Som om det ikke skulle være nok at tage kajakken fra København til Istanbul, bliver Lars Simonsen ved med at udfordre sig selv. Senest med en svømmetur på 1.300 kilometer langs de danske kyster, der fik ham hele vejen rundt omkring Danmark. Og i det hele taget er der tale om en mand, hvis hjerte banker for det svære og udfordrende liv. Så længe det ikke sker på bekostning af familien – men snarere i overensstemmelse med fruen Suzi og de to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år.

Foredrag med Lars Simonsen

 • Ingen har gjort det før, ingen har forsøgt at svømme rundt om Danmark. Men det er ikke desto mindre det, Lars Simonsen har gjort.

  • Kunne han svømme? Nej, ikke rigtigt, ca. 50 meter crawl.
  • Havde han svømmet i åbenvand før? Ja, ca. 200 meter.
  • Er han elitesportsudøver? Nej
  • Er han elitesoldat? Nej
  • Skal jeg have min mor med? Ja, i kajak.

  Forudsætningerne var ikke store, men viljen og troen på at det kunne lykkes fejler ikke noget.

  Vesterhavet var en kæmpe udfordring, og ekspedition var i knæ, mor måtte opgive kajakken og gik på stranden i sted for. Lars svømmede videre alene i det barske Vesterhav og nåede fra Grænsen til toppen af Danmark, som den første nogensinde.

  Efter fire måneders svømning og 740 km, måtte holdet, som bestod af Lars, Mor Ilse og Far Nils, dog opgive drømmen om, at når rundt på en enkelt sæson. Men rundt det vil de og lige nu svømmer Lars de sidste 560 km, til Flensborg fjord og vil dermed bliver den første til at svømme hele vejen rundt om Danmark.

  Grin og græd med når, Lars fortælle om dette vandvittige eventyr, som pressede familie til det yderste, gav dem store oplevelser og nåede det vigtigste mål med ekspedition, nemlig at kurere Lars’ mor.

 • Der er en grund til at læger i flere lande inkl. Danmark, giver Natur på recept. Vi bliver konstant bombaderet med indtryk, stress niveauet ligger højt og der er aldrig tid nok.

  Naturen har den fantastisk evne, at det kan ikke stresse folk. Har du nogensinde mødt nogle som har sagt:  ”Jeg har lige gået en tur i skoven, og blev helt stresset…”

  Et mini-eventyr i det fri, direkte efter arbejde, i flotte omgivelser, mad over bål og overnatning under åben himmel, vil give dig mulighed for at reflektere, drømme og booste din optimisme. En typisk arbejdsdag er 8 timer, så man har 16 timer inden man skal på arbejde igen. På de 16 timer kan man få en oplevelse som giver minder for livet.

  Lad dig inspirere til at komme på dit eget mini eventyr, og begynde en positiv udvikling sammen med Lars Simonsen som har mere en 10 års erfaring med eventyr. Han har blandt andet padlet i kajak fra København til Istanbul med sin familie, krydset Alaska i kano og er i gang med at svømme rundt om Danmark. Gennem de sidste mange år har Lars inspireret mange tusinde mennesker rundt om i Europa.

  Eventyr svarer til at prøve noget nyt, alt hvad der er nyt er i princippet et eventyr. Når i drager ud på jeres første mini eventyr, vil der være mange ting som måske er nye. Derfor gør det så simpelt som muligt, om i er 100 m eller 100 km hjemmefra gør ingen forskel. Om i henter pizzaer eller laver mad over bål eller om i går ned i baghaven og sover under åben himmel eller svømmer over til en ø og ligger på stranden, gør ingen forskel. Så længe det er nyt og spændende for jer, så er det et eventyr.

  Hvis du ikke mener det er noget for dig, så er det især vigtig for netop dig, at komme afsted.

 • Som Mikkel Kryger på TV2 Go’ Morgen Danmark sagde: ”Danmarks mest eventyrlystne familie”.

  Lars Simonsen, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år, tog ud på verdens længste familie ekspedition i kajak. 7300 km fra København til Istanbul.

  Med udgangspunkt i dette fantastiske eventyr, fortæller Lars, med utrolig livsglæde, humor, røverhistorier, flotte billeder og videoer, om at miste alt, vende det til noget positivt, parforholdets udfordringer, undervisning af børnene, mentale og fysiske tilstande på godt og ondt, glæden ved det simple liv og fantastiske oplevelser.

  Oplevelser som sæler rundt om kajakkerne i Danmark, 274 sluser ned gennem Europa, kæmpe bølger i Middelhavet, borgmestre som tager imod familien, og et kryds fra Italien til Grækenland på over 90 km uden land i sigte.

  En af de helt store oplevelser, var da familien i flere minutter havde besøg af en grindehval, lige ved siden af kajakkerne. “Børnene kunne ikke tro deres egne øjne – det var en magisk oplevelse.”

 • Et foredrag hvor Lars drager paralleller mellem det at være på efterskole, til et liv som professionel eventyrer, og alt der i mellem.
  Fordraget vil give de unge mennesker en fantastisk oplevelse, troen på at de kan nå deres mål, og se flere muligheder med deres liv.

  Det er et foredrag hvor der er fuld fart på, en masse røverhistorier, ærlighed og spænding. Fortalt gennem flotte billeder og videosekvenser – man kommer ikke til at kede sig.

  Lars har som eventyrer blandt andet været på verdens længste familieekspedition, halvandet år i kajak, 7300 km fra København til Istanbul og padlet 2000 km gennem Alaskas vildmark. De sidste 20 år, har Lars tilbragt halvdelen af sin tid i udlandet, med arbejde, på rejser og eventyr.
  Lars er uddannet butiksfunktionær, været afdelingsleder i frugt og grønt, projektleder i et teambuilding firma, skiinstruktør, kok, vandrehjemsbestyrer og campingchef.

  Men det har ikke altid været helt fantastisk. Lars blev mobbet, måtte flytte skole og havde flere år med special undervisning, da han blev voksen og ville i militæret, ville de ikke have ham og han hedder ikke Kløvedal til efternavn – han er bare en helt almindelig fyr.

  Lars fortæller om:

  • Livet på efterskolen, og hvad han fik ud af det.
  • Verden er verdens bedste uddannelse.
  • At springe ud i det og give den alt hvad man har.
  • Søge det der gør en glad, tror på sig selv og være ligeglad med hvad folk forventer.
  • Positivitet åbner døre allevegne.
  • Eventyrer som levevej.

  Halvanden times super underholdning plus evt. pause og spørgsmål.

 • Lars Simonsen, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år tog ud på et kæmpe eventyr, 2000 km i kano gennem Canada og Alaskas vildmark.

  Med udgangspunkt i dette fantastiske eventyr, fortæller Lars, med en utrolig livsglæde, humor, røverhistorier, flotte billeder og videoer, om glæden ved det simple liv, det at være langt væk fra civilisationen, parforholdets udfordringer, dyrelivet, undervisning af børnene og fantastiske natur oplevelser.

  Tidligere har familie været på en halvandet år lang kajak tur, 7300 km fra København til Istanbul.

  Lars fortæller om oplevelser som at danse med de lokale indianere, tordenvejr lige over hovedet med hagl på størrelse med hoppebolde, at finde guld og om den dag bjørnen kom på besøg.

  En af de helt store oplevelser, var da familien besluttede at sove uden for teltet, for at opleve Nordlyset. “At ligge der blandt elsdyr, ulve og bjørne, og høre sine børn juble om kap fordi Nordlyset er så fantastisk, kan ikke beskrives”, fortæller Lars Simonsen.

 • Lars Simonsen, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år tog ud på, verdens længste familie ekspedition i kajak. 7300 km fra København til Istanbul i 2014.
  Siden da har de padlet i kano tværs over Alaska og sidste sommer var de på en to måneders lang sejltur på Middelhavet.

  Delfiner, skildpadder, aktive vulkaner, problemer langt fra land, smukke landskaber, sejlads i store bølger og kraftig vind og 7 finhvaler helt tæt på!

  Lars fortæller, med en utrolig livsglæde, humor, røverhistorier, flotte billeder og video om; at miste alt, vende det til noget positivt, familie livet ombord på en båd, undervisning af børnene, ’unge’ mennesker på næste 80 år som stadig er på eventyr, glæden ved det simple liv og de fantastiske oplevelser.

  En af de helt store oplevelser var da familien i flere minutter og flere gange havde besøg af finhvaler lige ved siden af båden. ”Vi kunne ikke tro vores held, det var en helt unik oplevelse”.

Videoer med Lars Simonsen:

Det siger de om Lars Simonsen:

 • .

  "Tusinde tak for et super underholdende og fængslende foredrag. "

  Skovlunde Efterskole
 • .

  "Foredraget var krydret med flotte billeder og videoklip fra turen. "

  Stubbekøbing Bibliotek
 • .

  "Fængslende, inspirerende, oplysende og underholdende - de 2+ timer fløj forbi! "

  Ebeltoft Bibliotek
 • .

  "Lars er en god formidler med en meget personlig, levende og humoristisk stil. "

  Stubbekøbing Bibliotek
 • .

  "Alle var meget begejstrede bagefter, og havde svært ved at slippe oplevelsen igen. "

  Skovlund Efterskole
 • .

  "Tak for et forrygende, inspirerende og levende foredrag. "

  Kerteminde Kajakklub
 • .

  "Lars er en fabelagtig fortæller, og fuld af energi, gennemgik han hele den fantastiske tur. "

  Skælskør Roklub
 • .

  "If you are looking for an interesting and entertaining talk, we thoroughly recommend you contact Lars. "

  Vardeegnens Gymnasium
 • .

  "Vi kan varmt anbefale foredraget – det var på alle måder en stor succes. "

  Stubbekøbing Bibliotek
 • .

  "Der var masser af flotte billeder og små videoklip fra hele turen. Det var virkelig imponerende. "

  Skælskøb Roklub
 • .

  "”At høre Lars fortælle om sine eventyrlige rejser, er i sig selv et mini-eventyr. Hans levende fortælling er spændende og kraftigt medrivende. Desuden formår Lars at give en masse konkrete råd til hvordan alle kan få eventyr ind i hverdagen på en nem og billig måde. Jeg vil anbefale alle at komme væk fra skærmene engang, og tage med Lars på eventyr i naturen.” "

  SKAKO Concrete A/S

Book Lars Simonsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lars Simonsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.