Send forespørgsel

Lars Simonsen

Lars Simonsen er en vaskeægte eventyrer, der sammen med sin familie konstant er på jagt efter nye oplevelser, hvor naturen, mennesket og familien til syvende og sidst er både samlingspunkt og drivkraft. Bedst kendt i offentligheden er han sikkert for den ekspedition i kajak, der gik fra København til Istanbul. En tur på 7.300 kilometer, der bød på både hårde tider og mageløse erfaringer. Netop nu er han i gang med at svømme Danmark rundt.

Ønsker du at booke Lars Simonsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lars Simonsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Spørgsmålet om, hvorfor Lars Simonsen udsætter sig selv, sin kone og sine to små børn for den slags strabadser blæser naturligvis i vinden. Og svaret skal findes i en lyst til at komme i gang med at gøre, som man har lyst til, og naturligvis krydre det med oplevelser, der både former og fuldender den lille familie.

Derfor skal du booke Lars Simonsen

Har du lyst til at høre et foredrag, der emmer af både røverhistorier, ærlighed og spænding, går du ikke galt i byen med Lars Simonsens fortælling. Lars Simonsen viser billeder og videosekvenser fra den fantastiske rejse, der bød på både meterhøje bølger og et unikt visit af en grindehval.

Der er noget fortryllende over Lars Simonsens tilgang til livet. En lethed og et ønske om et bedre og mere indholdsrigt ophold her på jorden. Og selvom vi alle ønsker det gode liv, er det de færreste, der på samme måde som Lars Simonsen tager skeen i den anden hånd og aktivt opsøger de muligheder, der rent faktisk findes.

Lars Simonsen, er det ikke ham fra?

  • Svømmeturen hele vejen rundt omkring Danmark
  • Foredraget om en eventyrrejse med blebørn
  • Foredraget om at arbejde i udlandet

Book Lars Simonsen her

Du kan engagere Lars Simonsen ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.

Endnu mere om Lars Simonsen

Som om det ikke skulle være nok at tage kajakken fra København til Istanbul, bliver Lars Simonsen ved med at udfordre sig selv. Senest med en svømmetur langs de danske kyster, der skal få ham hele vejen rundt omkring Danmark. Og i det hele taget er der tale om en mand, hvis hjerte banker for det svære og udfordrende liv. Så længe det ikke sker på bekostning af familien – men snarere i overensstemmelse med fruen Suzi og de to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år.

Læs mere her: https://livetergodtfolgos.dk/