Send forespørgsel

Martin Brygmann

Entertainer, sanger, komponist, komiker, skuespiller. Den eminente, uforlignelige og latterligt sjove Martin Brygmann kan det hele, og han er især kendt for sin karakter Todd, der kunne opleves i hans seneste one-man show fra 2011 ”Alle ulykker sker med lemmet”, i 2016 kunne han ses som Edna Turnblad i musicalen ”Hairspray” i Tivoli og han er lige nu aktuel som Arne Nougatgren i “Terkel The Musical”.

Ønsker du at booke Martin Brygmann til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Martin Brygmann.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Martin Brygmann

Martin Brygmann er Danmarks helt store komiske multitalent, der strækker sine optrædener i mange retninger. Men lige meget hvad, han beskæftiger sig med, bliver det med sikkerhed altid et gennemført, hylende morsomt show, hvor man kan opleve landets store entertainer bringe underholdning op på højt plan. Sublim satire blandet med unik musikalitet og charme uden lige. Martin har mere end én gang bevist, hvor dygtig en karakterskuespiller, han er. Udover flere store roller, har han også udviklet og personliggjort karakterer som både Kirsten Hüttemeier, Todd og mange flere.

Martin Brygmann kan engageres som vært, konferencier, komiker og skuespiller. Lige meget hvad er man sikret en toppræstation med et af Danmarks største navne, der er i storform.

Martin Brygmann, er det ikke ham fra … ?

  • Terkel The Musical (2019), musical i Tivoli
  • Hairspray (2016), musical i Tivoli
  • Shrek (2013), musical i Tivoli
  • De fleste ulykker sker med lemmet (2011), one-man show
  • En kort en lang (2011), komponist
  • Italiensk for begyndere (2000)
  • Det Brune Punktum (Sammen med Hella Joof og Peter Frödin)
  • Lex & Klatten (Sammen med Hella Joof, Peter Frödin og Paprika Steen)

Book Martin Brygmann

Book Martin Brygmann som solist, komiker, vært eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Martin Brygmann

Martin Brygmann har den seneste tid været en del af flere store succes-produktioner. Ud over teatret – både med ”Shrek” i 2013 og ”Hairspray i 2016 – har den populære Lex & Klatten-sanger deltaget i Natholdet et stort antal gange. Senest var det i programmet ”Breinholdt og venner” i 2014, hvor han skulle forsøge at lave mad, mens han fik strøm i kroppen. Videoen blev et internetfænomen og gik efterfølgende hjem med en Zulu Award for at være ”Det, vi alle sammen grinede af.”

Da Martin Brygmann trådte ind i 2012, fik han lagt sit nok mest udfordrende år bag sig. Det musikalske one-man comedy show ”De fleste ulykker sker med lemmet” var færdigspillet efter en lang periode på Bellevue teatret og en efterfølgende Danmarks-turné. Det var et show, der afspejlede Martin Brygmanns mangfoldige talenter. Her havde han selv skrevet showet, der udfordrede de eksistentielle vilkår, når man bliver voksen-voksen. Martin havde lavet alle figurerne, al musikken og alle sangtekster, indspillet en cd, lavet små filmklip til YouTube samt en dvd. Kort sagt en total produktion.

Derudover har Martin været vært/konferencier ved utallige store firma events, hvor Todd selvfølgelig også dukker op. Det gjorde han også på Det Kongelige Teater i ”Hübberiet”, da Nikolaj Hübbe fik ham hyret til at lave masterclass for Den Kongelige Ballet.

I den mere seriøse afdeling var Martin konferencier i en koncertrække med DR Vokalensemblet, hvor han fremførte digte af Catul (84-54 f.Kr.) og egne tekster.

På TV har Martin Brygmann været tilbagevendende medvært hos Anders Breinholt i ”Natholdet” på TV2. Showet ”De fleste ulykker sker med lemmet” er blevet vist i flere omgange på TV2 og TV2 Zulu. Dokumentarserien ”Felix rykker ind”, besøgte ud over statsministeren, Medina og Anders Matthesen, også Martin, som blandt andet med stor ærlighed og udgangspunkt i egne oplevelser tog fat i emnet angst, dets konsekvenser og behandling, og da DR skulle lave sin store satsning i forbindelse med Spil Dansk Dagen, var Martin gennemgående figur og vært på showet, som bl.a. præsentererede Nabiha, Aura, Ida Corr, Caroline Henderson, Anne Linnet og mange andre.

Ind imellem alle konferencier-, comedy-, sang- og TV-opgaverne, blev der også tid til at skrive 8 nye sange, som indgik i musical- satsningen på Aalborg Teater, dramatiseringen af ”En Kort, En Lang” med premiere foråret 2013. Derudover blev der trænet til den yderst udfordrende opgave, rollen som Lord Farquaad i Shrek, også med premiere i foråret 2013. Samme år bøde også på en koncertrække med Copenhagen Phil (tidligere Sjællands Symfoniorkester), hvor Martin præsenterede Gershwin klassikere og ”Hvordan ville Gerswhin arrangere Martin Brygmann?”, samt en arbejdstur for Fairtrade til Ghana.

Alt i alt et kig ind i en karriere de sidste par år, der afspejler alle Martin Brygmanns talenter, som komponist, sanger, musiker, skuespiller, komiker, konferencier og kreativ idémand med en evig nysgerrighed, lysende begavelse og et kæmpe overskud.