Send forespørgsel

Jens Gaardbo

Journalist, studievært på TV 2 News og tidligere kommunikationsrådgiver Jens Gaardbo er ikke kun en skrap nyhedsvært, men også en fantastisk foredragsholder og vært. Jens Gaardbo gør sig også som charmerende paneldeltager i ”Spørg Charlie”.

Ønsker du at booke Jens Gaardbo til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jens Gaardbo.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jens Gaardbo

I sine foredrag er Jens Gaardbo, en af dansk nyheders mest kendte TV-ansigter, altid skarp og unik på emner som strategisk kommunikation, medierne, TV og branding. Jens, der selv har mange års erfaring inden for netop disse felter, forstår virkelig at kommunikere dem til publikummet, så det er nærværende. Stilen er underholdende, og samtidig får deltagerne en række konkrete redskaber og inspiration.

Jens Gaardbo er en yderst efterspurgt ordstyrer og foredragsholder, der virkelig formår at gå i clinch med sit publikum og som arrangør booker du ikke blot et kendt ansigt, som publikum kan relatere til, men også en særdeles effektiv sparringspartner på dit arrangement, der vil sørge for et indslag, der passer perfekt netop til dit event. Jens kan også engageres som vært.

Jens Gaardbo er kendt fra

  • TV2 NEWS (2011-2016), studievært
  • Spørg Charlie (2006), TV2 Charlie
  • TV2 Nyhederne (1997-2003), nyhedschef
  • TV2 Nyhederne (1988-1997), vært

Book Jens Gaardbo

Book et foredrag med Jens Gaardbo ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Jens kan også engageres som vært eller ordstyrer

Endnu mere om Jens Gaardbo

Jens Gaardbo er tidligere nyhedschef og studievært på TV2 Nyhederne, og har været kommunikationsdirektør i medicinalvirksomheden Lundbeck, samt haft eget kommunikationsfirma.

Efter at have forladt TV2 valgte Jens efter syv år at kommer tilbage til TV2 i 2011. Denne gang som nyhedsvært på TV2 News, og det har han aldrig fortrudt. Nu kan han også ses i panelet på “Spørg Charlie” på TV2 Charlie, hvor de skønne vært giver råd og vejledning.